avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Decizie demisie administrator care nu a predat ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Decizie demisie administrator care nu a predat gestiunea

Administratorul vechi dupa ce si-a depus demisia si i s-a terminat perioada de preaviz nu a incheiat toate fisele individuale ale proprietarilor si nu a facut situatia elementelor de activ si pasiv.Din acest motiv nu i-a fost emisa decizia de incetare a CIM.In acest caz presedintele este obligat sa ii emita decizia de incetare chiar daca practic nu si-a predat gestiunea lasand vraiste in acte ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:14, 6 Ianuarie 2011
voluntar a scris:

Presedintele mi-a cerut doar stampila si chitantierul pentru plata facturii curente de la momentul respectiv si atat.

de curiozitate ... ce cauta stampila in posesia dumneavoastra, ca administrator ? conform legii 230/2007, acesta sta obligatoriu la presedinte sau, in lipsa mai indelungata a acestuia, la o persoana desemnata de catre acesta sau de catre comitetul executiv
voluntar a scris:

La multi ani cu multa sanatate !
Poate ca omul nu a avut cui sa predea actele.
Presedintele mi-a cerut doar stampila si chitantierul pentru plata facturii curente de la momentul respectiv si atat.

Dar cand v-ati dus sa predati stampila si chitantierul v-ati dus si cu celelalte acte sa le predati? Banuiesc ca nu lua doar stampila si chitantierul si restul actelor nu le prelua...
de curiozitate ... ce cauta stampila in posesia dumneavoastra, ca administrator ?
stampila o tineam eu deoarece eram singura persoana reprezentanta a imobilului, practic, o foloseam pentru listele de plata cote si pentru completarea chitantierului

dar cand v-ati dus sa predati stampila si chitantierul v-ati dus si cu celelalte acte sa le predati? Banuiesc ca nu lua doar stampila si chitantierul si restul actelor nu le prelua...
Mi s-a spus ca se va organiza o sedinta in care se va lua o decizie privind alegerea unui nou administrator, dar deocamdata are nevoie de stampila si chitantier pentru incasarea cotelor pe luna respectiva.
Eu am procesul verbal de predare-primire intocmit si toate situatiile la zi (pana la data demisiei), problema insa este ca de atunci nu s-a mai ocupat nimeni de asociatie. Scuze ca am intervenit aici cu problema mea, poate trebuia sa deschid un alt topic, sa nu ne indepartam prea mult de subiectul initiat.
indiferent de motiv, stampila nu are ce sa caute la dvs., dar daca asa ati stabilit cu presedintele... mortul de la groapa nu se mai intoarce.
pentru a scapa de documente, trimiteti o scrisoare presedintelui in care ii cereti o zi in care sa preia, pe baza de proces-verbal, documentele pe care le aveti. Dupa ce predati ei pot sa controleze ce vor...
Subiectul l-am deschis pt ca aveam nevoie de un raspuns la intrebarea :daca presedintele este obligat legalsa ii emita decizia de incetare CIM administratorului?
Am primit un raspuns de la lupalb13 (caruia ii multumesc) dar mai doresc sa aflu si alte pareri

Alte discuții în legătură

Predare primire intre administrator vechi si cel nou fastman68 fastman68 Dupa alegerile de la AG s-a ales alt presedinte.Aministratorul s-a dat demisia cu un preaviz de 15 zile. Intrebare : cam care e rolul si responsabilitatea ... (vezi toată discuția)
Demiterea administratorului angelica82 angelica82 Buna seara.Locuiesc pe o scara de bloc cu 43 aparatmente.Din cauza unor neregului sesizate de mai multi vecici si din cauza unor salarii colosale pe care ... (vezi toată discuția)
Situatie incasari cote intretinere akadea akadea va prezint o situatie pe care o intalnesc si sunt in cautarea unor opinii despre cum ar trebui procedat. in urma demiterii administratorului asociatiei, se ... (vezi toată discuția)