avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... citatie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

citatie

buna seara. Am si eu o intrebare : am primit o citatie de la o sectie de politie pt peste cateva zile si scrie ceva de un dosar penal, ceva de art 198 cod penal, 176 alin 1 si 171 alin 2 si 3. Vreau sa stiu daca asta e in urma unui proces, sau urmeaza un proces....sau ce inseamna...
multumesc mult
Cel mai recent răspuns: predaangela , utilizator 17:00, 12 Ianuarie 2011
ok, ideea e ca o sa merg la sectie unde se poate intampla ce? nu am furat, nu am agresat pe nimeni, n-am avut in viata mea nici macar o amenda ratb; nu am primit vreo alta hartie...pur si simplu aceasta citatie

In acest art.198,intra numai violul?.Nu poate fi si alta fapta? Intreb,numai.
Domnule av.despre ce viol,credeti ca poate fi vorba ? este femeie@predaangela si nu stie/spune nimic despre asta.

Doamna stie ca nu a facut nimic ilegal,si dvs.spuneti ca este vorba despre viol?.
In acest art/lege,este incadrat numai violul?( nu se potriveste,cu caracterul doamnei)
Ultima modificare: Miercuri, 5 Ianuarie 2011
ContSters179589, utilizator
spuneti mai clar ce scrie pe citatie.
scrie art.198 cod de procedura penala?sau cod penal?

in oricare caz,sunteti acuzat de niste infractiuni grave.

oare acolo sa ce?veti fi audiat.
imi cer scuze; scrie cod de procedura penala
am editat deoarece am inteles gresit.

pentru ce infractiune sunteti citatt?

iprin acele articole de lege vi se aduce la cunostiinta drepturile si obligatiile.
Ultima modificare: Marți, 4 Ianuarie 2011
frank_kvitta, utilizator

Alte discuții în legătură

Art.198 c.pr.pen Ana20o9 Ana20o9 Salut!Am si eu o problema voi incepe spunund ca este vorba de prietenul meu care lucreaza ca bodyguard la o firma din Bucuresti.S-a intamplat in urma cu mai ... (vezi toată discuția)
Citatie in calitate de faptuitor - procedura, declaratie rzvlg rzvlg Buna ziua. Am participat acum 1 saptamana la un meci de fotbal.La sfarsitul meciului am fost retinut de jandarmi pe motiv ca m-au filmat ca am dat cu ... (vezi toată discuția)
Citatie,serviciul politiei rutiere luckas luckas am primit o citatie de la serviciul politiei rutiere an cutia postala cu un anumit termen de prezentare la dansii,eu ridicand citatia de la posta dupa termenul ... (vezi toată discuția)