avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... citatie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

citatie

buna seara. Am si eu o intrebare : am primit o citatie de la o sectie de politie pt peste cateva zile si scrie ceva de un dosar penal, ceva de art 198 cod penal, 176 alin 1 si 171 alin 2 si 3. Vreau sa stiu daca asta e in urma unui proces, sau urmeaza un proces....sau ce inseamna...
multumesc mult
Cel mai recent răspuns: predaangela , utilizator 17:00, 12 Ianuarie 2011
nu scrie decat "in calitate de faptuitor, in cauza privind ...."si este un numar format din 7 cifre
nu aveti decat sa mergeti si sa vedeti despre ce e vb. declaratii ar fi bine sa dati doar in prezenta avocatului
numarul poate fi al lucrarii penale
gi_jane2 a scris:

nu aveti decat sa mergeti si sa vedeti despre ce e vb. declaratii ar fi bine sa dati doar in prezenta avocatului
numarul poate fi al lucrarii penale

exact,cu mentiunea ca,ar trebui sa stiti ca aveti dreptul sa refuzati sa dati orice fel de declaratie,pana nu consultati un avocat.ceeas ce ar si trebui sa faceti
succes.
da, sigur ca voi merge. Am adresat aceste intrebari pentru ca m-am nelinistit ca si persoana care nu a avut probleme cu legea niciodata, si nu am nici notiuni de drept. Cred ca oricine in locul meu , sa vina acasa dupa o zi grea sa gaseasca asa ceva in cutia de scrisori s-ar ingrijora.
Ultima modificare: Marți, 4 Ianuarie 2011
predaangela, utilizator
daca nu va stiti vinovat de nimic,nu aveti de ce sa va faceti probleme.

Alte discuții în legătură

Art.198 c.pr.pen Ana20o9 Ana20o9 Salut!Am si eu o problema voi incepe spunund ca este vorba de prietenul meu care lucreaza ca bodyguard la o firma din Bucuresti.S-a intamplat in urma cu mai ... (vezi toată discuția)
Citatie in calitate de faptuitor - procedura, declaratie rzvlg rzvlg Buna ziua. Am participat acum 1 saptamana la un meci de fotbal.La sfarsitul meciului am fost retinut de jandarmi pe motiv ca m-au filmat ca am dat cu ... (vezi toată discuția)
Citatie,serviciul politiei rutiere luckas luckas am primit o citatie de la serviciul politiei rutiere an cutia postala cu un anumit termen de prezentare la dansii,eu ridicand citatia de la posta dupa termenul ... (vezi toată discuția)