avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... stie cineva daca atunci cand te extradeaza la pedeapsa ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

stie cineva daca atunci cand te extradeaza la pedeapsa ti se mai adauga ceva???

stie cineva daca atunci cand te extradeaza ti se mai adauga ceva la pedeapsa??????
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:14, 5 Ianuarie 2011
extradarea in sine nu presupune marirea pedepsei sau diminuarea ei. este o masura prin care infractorul fie a fost judecat la locul faptei si s-a decis ispasirea pedepsei in tara de origine, fie a fost judecat si condamnat in tara natala si s-a sustras urmaririi penale, drept pentru care, cand a fost gasit de autoritatile respective este trimis (extradat) pentru executarea pedepsei.
NIMIC ! Ba chiar ti se scade din pedeapsa perioada in care ai fost arestat acolo - pina la data expulzarii
Da, nu se adauga nimic la pedeapsa aplicata anterior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat european sorinabeica sorinabeica Buna seara imi poate explica si mie cineva ce inseamna mandat european de expulzare se face referire doar la tarile uniunii europene sau la toate ... (vezi toată discuția)
Tari cu care romania nu are tratate de extradare bagobond bagobond Poate cineva sa-mi dea o lista (sau cateva exemple) de tari cu care Romania nu are tratate de extradare? Gen Siria? Asta inseamna ca aici ,si daca esti ... (vezi toată discuția)
Arestat in germania cu condamnare suspendata in romania cmary cmary Buna ziua. La arestarea in Germania a unui cetatean roman se verifica cazierul din tara? Perioada de incercare a unei pedepse cu suspendare expira in 2016. ... (vezi toată discuția)