avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carnete de munca?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carnete de munca?

la multi ani!
bugetarii aveau regim special: isi pastrau si intocmeau carnetele de munca la unitate; ei cum procedeaza cu predarea acestora? va multumesc.
Cel mai recent răspuns: mirela_74 , utilizator 16:15, 4 Februarie 2011
pai stia ca nu suntem bugetari fiindca era chiar inspectorul care se ocupa de firma la care lucrez....multumesc frumos pt.raspuns
mirela_74 a scris:

pai stia ca nu suntem bugetari fiindca era chiar inspectorul care se ocupa de firma la care lucrez....multumesc frumos pt.raspuns

:offtopic:
Ciudat raspunsul dat de catre acest inspector .. cred ca era cu capul in nori ...
asa e...nu e numai parerea dvs.ci si a multor alti reprezentanti ai firmelor care sunt sub ,,jurisdictia,,ei....o cheama Anca Panait si pacat ca avem si astfel de oameni...dar cum spune proverbul din batrani: orice padure are si uscaturi....asta e viata....o seara buna
:offtopic:
Cu toate ca nu vreau sa critic prea mult inspectorii ITM .. dar se pare ca cei de la sect.4 sunt toti o apa si un pamant ..:(
cu scuzele de rigoare dar va mai pun o singura intrebare legata de cartile de munca...dupa ce le-am completat asa cum am descris mai sus mai trebuie sa punem stampila societatii cu semnatura directorului ca si cum as inchide-o? ca aici m-am blocat....:D

Alte discuții în legătură

Carti de munca catalina77 catalina77 Buna ziua. Am si eu o nedumerire si as dori, daca se poate, sa ma lamureasca si pe mine cineva. Ca institutie publica, am avut obligatia ca pana la 30.11.2010 ... (vezi toată discuția)
Incheierea carnetelor de munca mihail ch. mihail ch. Buna ziua. Am o intrebare. Ce trebuie scris in carnetul de munca la inchiderea lui pentru a-l preda titularului? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Inchidere carnet munca dupa abrogarea decretului nr.92/1976 Denisa.Mocanu Denisa.Mocanu Conform prevederilor art. 298, alin.3 din Codul muncii, cu modificarile si completarile ulterioare, la 1 ianuarie 2011 se abroga dispozitiile Decretului nr. ... (vezi toată discuția)