avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carnete de munca?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carnete de munca?

la multi ani!
bugetarii aveau regim special: isi pastrau si intocmeau carnetele de munca la unitate; ei cum procedeaza cu predarea acestora? va multumesc.
Cel mai recent răspuns: mirela_74 , utilizator 16:15, 4 Februarie 2011
Daca ati avut aprobare de pastrare si completare a carnetelor de munca , atunci trebuie sa puneti stampila societatii si semnatura directorului.
Multumesc frumos pentru ajutor....week-end placut

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carti de munca catalina77 catalina77 Buna ziua. Am si eu o nedumerire si as dori, daca se poate, sa ma lamureasca si pe mine cineva. Ca institutie publica, am avut obligatia ca pana la 30.11.2010 ... (vezi toată discuția)
Incheierea carnetelor de munca mihail ch. mihail ch. Buna ziua. Am o intrebare. Ce trebuie scris in carnetul de munca la inchiderea lui pentru a-l preda titularului? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Inchidere carnet munca dupa abrogarea decretului nr.92/1976 Denisa.Mocanu Denisa.Mocanu Conform prevederilor art. 298, alin.3 din Codul muncii, cu modificarile si completarile ulterioare, la 1 ianuarie 2011 se abroga dispozitiile Decretului nr. ... (vezi toată discuția)