avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale De azi nu se mai plateste RECODIFICAREA..ce facem pt ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

De azi nu se mai plateste RECODIFICAREA..ce facem pt cei care au platit deja????!!1

De azi nu se mai plateste RECODIFICAREA..ce facem pt cei care au platit deja????!!
Cel mai recent răspuns: Iael , utilizator 15:37, 18 Martie 2012
Cand s-a facut reactualizarea caen , in anul 2008 am inteles ca e vorba doar de activitatea principala .

In statutul societatii ( infiintate in 1994 )exista si alte activitati dar care nu au fost codificate (in 2002 s-a codificat activitatea principala ).

Acum noi dorim sa desfasuram una dintre activitatile din statut , ca activitate secundara .
Am observat ca in 2008 pe extrasul de registru apar si activitati secundare dar nu sunt toate activitatile din statut si desigur nici cea care ne intereseaza .

Cum se poate corecta aceasta eroare , intrucat noi nu am avut niciodata intentia de a renunta la celelalte activitati existente in statut .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reactualizare coduri caen ludmil_servicii ludmil_servicii In formularul de reactualizare nu exista decat reactualizare activitate principala. Pentru cele secundare cum se procedeaza? (vezi toată discuția)
Cesiune parti sociale si completare obiect de activitate ContSters40598 ContSters40598 1. Am doi asociati cu cate o parte sociala fiecare (din cele 20 parti sociale), in valoare de 15 lei fiecare si de comun acord ei doi vor sa se retraga (nu mai ... (vezi toată discuția)
Recodificare acum! mony mony Pt.o firma care nu si-a recodificat obiectul de activitate conform CAEN Rev.2 , care sunt pasii de urmat acum? Am aflat ca nu mai exista gratuitate. Dar ce ... (vezi toată discuția)