avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... mojorare salarii conform noului contractului colectiv ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

mojorare salarii conform noului contractului colectiv la nivel national

As dori sa stiu daca pot sa duc la ITM actele aitionale cu modificarile prevazute de contractul colectiv la nivel national desi nu s-a publicat in MO?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:05, 7 Ianuarie 2011
Da am gasit sper sa mai fie de actualitate:
Legea nr. 130/1996 privind contractul colectiv de munca
(publicata in Monitorul Oficial nr. 184 din 19 mai 1998)

Art. 29.
Contractul colectiv de munca incheiat la nivel national si de ramura se va publica in Monitorul Oficial al Romaniei, in termen de 30 de zile de la inregistrare. In acest sens, Regia Autonoma "Monitorul Oficial" va edita Partea a V-a a Monitorului Oficial al Romaniei, in care se vor publica numai contractele colective de munca

Da, scuze dupa ce am postat am vazut ca se spusese deja mai sus.
Ultima modificare: Vineri, 7 Ianuarie 2011
Popa Adrian, Contabil
Cred ca cel mai bine este redarea art.25 alin.3 din Legea nr.130/1996 ... unde se prevede ca CCM se aplica de la data inregistrarii lui si nu de la data publicarii in M.Of.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu exista contract colectiv de munca la ora actuala? tu_tu tu_tu Nu exista in momentul de fata contract colectiv de munca la nivel national in vigoare???? cica Legea 130/1996 a fost abrogata?!?!?! (vezi toată discuția)
Declaratie itm Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA In conformitate cu prevederile art. 5 din Legea nr. 130/1999 privind unele masuri de protectie a persoanelor incadrate in munca, republicata in Monitorul ... (vezi toată discuția)
Declaratie inventar comision itm Lizuca12 Lizuca12 Buna ziua, Spuneti-mi va rog mai trebuie depusa declaratia privind comision itm ? Multumesc (vezi toată discuția)