De aproape 6 luni lucrez la o firma privata cu 5 angajati .
De 2 saptamani ma streseaza patronul spunandu-mi zilnic ca nu fac lucrul de calitate , ceea ce nu este adevarat !
Cred ca este alt motiv pe care nu il stiu exact ( nu au vanzari la produse , au stoc in magazin , etc )
De curand a angajat un nou coleg caruia nu i-a facut inca nici un act de munca .
Nu imi pot permite sa-mi schimb locul de munca ca vreau sa beneficiez si eu de concediu de paste si cel anual care se apropie .
Sfatuiti-ma ce pot sa fac ? Sa astept sa ma concedieze ? Sau sa demisionez ?
Ma ajuta legea intr-un fel ?
buna seara!
in legatura cu demisia sau concedierea..........am si eu o problema.
sunt director de vanzari in cadrul unei firme distribuitoare de materiale de constructii din 2006. anul trecut am colaborat foarte bine cu direcorul economic. anul acesta acelasi director economic a fost promovat ca si director executiv si incearca sa ma determine sa-mi dau demisia pe motivul " ca nu comunic cu ceilelti" ceea ce este fals.
as dori sa stiu daca refuz sa demisionez ei ma pot concedia pentru acest lucru?
astept raspuns.
teoretic totul e posibil dar e curios de vazut cum demonstreaza el aceasta lipsa de comunicare. Parerea mea?: mie mi se pare destul de greu de realizat, legal ma refer. Trebuie facuta concedierea asta fara nici un cusur pentru ca nu mi se pare un motiv real si serios, mai ales daca nu e conform cu realitatea (si aici se conteaza si sustinerea colegilor la un eventual litigiu).
in cazul in care colegii nu ma sustin, ei ma pot concedia?
avand in vedere functia pe care o am, Director Vanzari, si avand in vedere faptul ca lucrez in firma de peste 1 an, fiind premiat de catre patron pentru implicare in activitatea firmei si pentru rezultate, ei ma pot concedia fara o evaluare?
fara o reevaluare activitatii dumneavoastra nu se poate. aceasta insa trebuie sa fie facuta obiectiv si bazata pe argumente bine determinate, reale ce au legatura directa cu activitatea pe care o desfasurati. Ei o pot face si superficial, sa iasa defavorabil, sa poate emite decizia de concediere iar dvs. nu va mai ramane in acest ultim caz decat sa mergeti in instanta unde veti contesta decizia de concediere. Aceste cazuri de acest gen (cercetari disciplinare, evaluari, etc. facute asa peste noapte la lumina lumanarii) asa cum ar putea fi si cazul dvs. le numesc abuzuri.
as vrea sa ma sfatuiti dvs ce ar trebui facut in aceasta situatie? sa-mi dau demisia si sa accept situatia ca am fost lucrat de colegi sau sa-i las pe ei sa ma concedieze? vreau sa mentionez ca nu am nici fisa a postului si nici grila de salarizare semnata.
ce trebuie facut?
Demisie fortata
lungu_iulia
Buna seara
Lucrez intr-o mare institutie bancara si astazi am fost chemata de catre sefi si m-au rugat sa imi dau demisia pe motivul crizei. In plus au spus ... (vezi toată discuția)
Rog ajutor-urgent
eujad
o salariata care nua vrut sa plece din societate tb data afara pe necorespundere.S-a facut decizie de testare ( 15 zile ), ieri a dat testul, nu a trecut , ... (vezi toată discuția)