avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Coordonator compartiment
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Coordonator compartiment

In cadrul unui compartiment din care fac parte functionari publici calsa a I-a si clasa a III-a, cine coordoneaza activitatea si care este baza legala?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 22:13, 9 Ianuarie 2011
Buna ziua !
Coordonarea activitatii institutiei / societatii (compartimentelor) are la baza 2 vectori principali : fisele de post si regulamentul intern de organizare si functionare . Astfel , "problema" dvs. ar fi trebuit sa fie reglementata de cel putin unul din cei 2 vectori , verificati acest aspect.
Din pacate, nu exista "coordonator de compartiment", ci doar sef birou si sef serviciu...Daca observam faptul ca aceste doua functii publice pot fi ocupate doar de fp clasa I, ne putem gandi ca un asemenea fp poate avea un cuvant mai greu de spus, insa nu exista o baza legala pentru numirea unui asemenea coordonator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluare functionar (cu atributii in alt compartiment) buia buia buna ziua, As dori o lamurire daca se poate. Am cazul unui functionar public incadrat prin dispozitie intr-un birou, unde are 4-5 atributii; la ceva timp ... (vezi toată discuția)
Transformarea postului adyshor adyshor cf ordinului prezidential 1932 din 18.12.2009, eu fiind functionar public incadrat pe o functie cu studii medii, beneficiez de promovare. Mentionez ca am ... (vezi toată discuția)
Fisa de evaluare a functionarului public de executie din primarie si promovarea in trepte de salarizare. ANAFNAFA ANAFNAFA Sunt functionar public din anul 2000 acum referent clasa III superior treapta 3 gradatia 5 ,din anul 2005 nu sa mai acordat nici treapta nici gradatie iar ... (vezi toată discuția)