avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general plata facuta eronat in alt cont
Discuție deschisă în Contabilitate în general

plata facuta eronat in alt cont

Buna ziua!
Va rog cum e corect sa se inregistreze: s-a facut o plata din banca dar nu unde trebuia #-o, suma ne-a fost returnata in aceiasi luna, cum e cel mai corect sa se inregistreze in contabilitate?

Multumiri!
Cel mai recent răspuns: ana_abo , utilizator 11:30, 10 Ianuarie 2011
Pentru evidentierea operatiunii eronat efectuate se poate inregistra plata facuta in debitori cu incasarea ei tot acolo .
461 SAU 473 ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont 473 nicolpa nicolpa Am facut din gresala o plata la un furnizor si am facut nota 473=51212.Din pacate furnizorul nu ne-a restituit inca banii.Ce fac las suma in 473 (la bilant) ... (vezi toată discuția)
Modalitatea de plată a sumelor înregistrate pe debitor, cont 461. ida.zoli ida.zoli Bună ziua, Pentru plata unor produse de uz personal comandate online [b]s-a folosit cardul de firmă[/b] în loc de cardul personal. La nivel contabil s-a ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contabila factura si chitanta emise eronat OanaSzky OanaSzky Buna ziua, Cum inregistrez corect urmatoarea situatie: o SC de prestari servicii auto mi-a facturat eronat in 06.06 servicii pe care trebuia sa le fi ... (vezi toată discuția)