Bineinteles ca v-ati obisnuit cu ideea ca in asociatia noastra e o mare bataie de joc. Aseara in AG dl. presedinte care a facut multe abuzuri de functie, somat de mine sa respecte legea (de care a zis ca e o gluma), a demisionat. Pe perioada mandatului sau a inflorit prostitutia la noi pe scara, el fiind in legatura dubioasa cu o proxeneta. Ei bine, aseara am avut surpriza ca proxeneta sa vina la AG, cu toate ca e chiriasa.
L-am intrebat ce cauta asta aici si a spus ca ea reprezinta proprietara apartamentului in care locuieste si ca are delegatie. Eu i-am spus ca doar un proprietar membru al asociatiei poate reprezenta pe altul si acel altul trebuie sa fie membru de asociatie si el. Ceea ce nu e cazul. Proxeneta reprezinta pe alta curva care, dupa mine, nu stiu dv. ce veti spune, trebuie sa dovedeasca ca e proprietara aducind la asociatie o copie dupa contractul de vinzare cumparare odata cu cererea de intrare in asociatie. Eu stiu din sursa sigura ca acea parasuta a fost combinata cu niste indieni si ca aia detin apartamentul.
Nu doresc sa mai vad creatura la sedinte (ce tupeu are...), ce pot sa fac sa impiedic participarea ei ilegala? Iata una din multele dovezi ca presedintele (fost) e un nesimtit care nu are vreo treaba cu legea, el ar fi trebuit s-o ia la intrebari si sa impiedice sa participe la sedinta asociatiei de proprietari. Nu? daca nu el, atunci cine? Trebuie sa lamuresc asta.
Am uitat sa spun ca a venit impreuna cu alta prostituata, ambele fiind certate cu legea si cu bunul simt. N-as avea nimic cu ele daca si-ar vedea de treaba si nu ar deranja. Dar nu e asta situatia.
Aveti un sfat pentru mine va rog? Multumesc.
Nu m-ati inteles, domnu Adrian. La noi lucrurile nu stau asa deloc.
Presedintele a facut mari abuzuri, mai uit la lege si nu vad a fi respectat ceva din ea, in plus e in legatura cu reteaua de prostitutie si cu interlopii blocului, parasutele incalca atit regulile blocului stabilite de AG dar multe sunt si cercetate penal pentru insulta, amenintari, etc fata de vecini. Voi deschide un topic nou cu respectarea legalitatii in asociatiile de proprietari.
Nu voi mai fi in veci presedinta de asociatie pentru ca oamenii de aici nu sunt oameni si nu vreau sa am frontal de-a face cu ei. Cind am avut m-am ales cu injuraturi, lipsa de respect, sfidare, amenintari, etc. Pentru ce? Din laterala e mai bine... vad mai bine si mai obiectiv filmul.
Pentru participarea la AG un imputernicit aduce imputernicire la fiecare adunare generala sau e valabila una pe ani de zile timp in care proprietarul reprezentat poate a si vindut? Eu asa am inteles din lege dar as vrea sa clarific.
Multumesc.
Pai se aplica conform textului imputernicirii. Daca o persoana este plecata in strainatate pe mai multi ani si in imputernicire scrie ca va fi reprezentata in fata asociatiei de catre persoana cutare pe tot parcursul absentei sale pana la anuntul ca renunta la imputernicire sau ....diverse alte variante, atunci imputernicirea e valabila atata timp cat proprietarul nu da un semn de viata....
Daca proprietarul este indisponibil numai o zi, atunci si imputernicirea va avea precizari legate de scopul pentru care a fost data, cu limitarile de rigoare.
Oricum, proprietarul decide pe ce perioada de timp da aceasta imputernicire.
Interventie moderator
Va rog sa evitati postarea mesajelor consecutive si sa folositi butonul Editeaza disponibil 24 de ore de la postarea mesajului.