AS DORI SA STIU CE DOCUMENTE SUNT NECESARE PENTRU NUMIREA UNUI ADMINISTRATOR LA REGISTRUL COMERTULUI.
FIRMA RESPECTIVA NU ARE UN ADMINISTRATOR DESEMNAT SI AR DORI SA NUMEASCA DREPT ADMINISTRATOR UNUL DIN ACTIONARI.
VA MULTUMESC!!
Sigur ca se actualizeaza actul constitutiv., administratorii trebuie trecuti acolo, deci implicit se modifica actul. De altfel, acest lucru este specificat in ghidul mentionat, la punctul 3.
Procedura e relativ simpla: se face hotarare de numire a administratorilor, ei dau declaratiile mentionate in ghid si specimen de semnatura, cazierul se obtine tot de la registru, se completeaza hotararea, se adauga copii CI si cam atat
Problema s a lamurit, dar cum in 1994 au acceptat reprezentantii orc sa faca inscrierea in registru fara a avea administrator, si a functionat asa atitia ani:-/.
Ei, erau anii de inceput cand nu prea puricau hartiile...
De pilda eu m-am albit cand am vazut ca o asociatie (nonprofit) nu avea actele de constituire autentice astfel cum erau ele cerute prin Legea din 1924, parca, sub care se constituise (inainte de OG 26/2000). Am verificat si la Judecatoria unde fusese inregistrata sa vad daca sunt actele autentice acolo... Nimic. Cu glas micut m-am interesat sa vad daca n-ar fi vreo consecinta: cum s-a inregistrat asta? Pai nu vedeti ca procesul verbal de constituire e semnat la cateva zile dupa 1 ianuarie 1990? Credeti ca noi stiam pe vremea aia cum se constituie o asociatie? Tot ce ne-a adus avocatul lor am zis ca-i bun!
Modificare sa
angella
In cazul SA daca se schimba administratorii/ directorii trebuie modificat actul constitutiv si trebuie depus actul actualizat la ORC.Trebuie autentificat(data ... (vezi toată discuția)