avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale numire administrator la Registrul Comertului
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

numire administrator la Registrul Comertului

AS DORI SA STIU CE DOCUMENTE SUNT NECESARE PENTRU NUMIREA UNUI ADMINISTRATOR LA REGISTRUL COMERTULUI.
FIRMA RESPECTIVA NU ARE UN ADMINISTRATOR DESEMNAT SI AR DORI SA NUMEASCA DREPT ADMINISTRATOR UNUL DIN ACTIONARI.
VA MULTUMESC!!
pot plati toate taxele la registru? daca da au un ghiseu special unde sa imi comunice mai intai cat si cum platesc?:hammer:
de exemplu imi calculeaza si taxa pt publicare in monitor?
Ultima modificare: Miercuri, 9 Aprilie 2008
luiza2023, utilizator
Referentul care primeste dosarul face si foaia de calcul pe care apar toate taxele. Il puteti ruga sa va spuna de la inceput, ca daca nu aveti destui bani sa nu stati degeaba.
:kissing:multumesc tare mult!!!!!! sper sa nu mai am vreo nelamurire. v-am stresat cumplit
Nici pe departe! ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare sa angella angella In cazul SA daca se schimba administratorii/ directorii trebuie modificat actul constitutiv si trebuie depus actul actualizat la ORC.Trebuie autentificat(data ... (vezi toată discuția)
Cesiune parti sociale, recodificare, schimbare sediu rocs rocs as vrea un sfat in legatura cu urmatoarea situatie; am o cesiune firma, se schimba doar actionariatul, sediul si as vrea sa fac si recodificarea ob de ... (vezi toată discuția)
Recodificare+preelungire mandat Monicul Monicul Va rog sa-mi dati un sfat pentru urmatoarea situatie. Recodificare caen si prelungirea mandatului administratorului. Ce documente trebuie? Aga cu ... (vezi toată discuția)