AS DORI SA STIU CE DOCUMENTE SUNT NECESARE PENTRU NUMIREA UNUI ADMINISTRATOR LA REGISTRUL COMERTULUI.
FIRMA RESPECTIVA NU ARE UN ADMINISTRATOR DESEMNAT SI AR DORI SA NUMEASCA DREPT ADMINISTRATOR UNUL DIN ACTIONARI.
VA MULTUMESC!!
e o porcarie ce se intampla la registru. am depus hotarare, declaratii, act constitutiv actualizat deoarece vrem sa modificam, sediul si obiectul de activitate care nu exista cnf. codificarii caen vechi, drept pentru care am specificat obiectul cnf noii codificari, iar cele care raman si pentru care se modifica numai codificarea le-am redactat cu noua si vechea codificare. spun ca nu am cum sa depun dosarul asa deoarece trebuie mai intai sa modific adm, sediul si obiectul principal dupa care urmeaza sa primesc un tipizat pentru actualizarea caen. de ce sa fac un lucru de doua ori?? si unde limiteaza legea in acest sens??
Actualizarea obiectului de activitate se face prin decizie a directorului RC nu a judecatorului delegat, de aceea nu v-au primit dosarul asa.... Stiu e o noua incurcatura cauzata de "simplificarea" procedurii prin HG 322/2008.
Nu veti face un lucru de doua ori, pentru ca prima data nu intra in calcul recodificarea, ci numai celelalte aspecte, si apoi faceti cerere pt recodificare, care e scutita de taxe.
sa inteleg ca putem modifica obiectul de activitate abia dupa ce facem cerere de actualizare?? pentru ca in Hot. Aga am cuprins si aceasta modificare si am facut pe noua codificare pentru ca acest obiect nou nu exista cnf vechii codificari. #-o:(
si mai inteleg ca pana la recodoficare putem doar numi adm. si schimba sediul :-/
Va modificati mai intai sediul si administratorii, cred ca daca explicati situatia puteti face asta si cu actele pe codul nou. Dupa inregistrarea mentiunii cereti recodificarea.
Modificare sa
angella
In cazul SA daca se schimba administratorii/ directorii trebuie modificat actul constitutiv si trebuie depus actul actualizat la ORC.Trebuie autentificat(data ... (vezi toată discuția)