avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Data iesirii la pensie conform noii legi
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Data iesirii la pensie conform noii legi

Buna seara,revin cu o intrebare pusa mai de mult:cand si in ce conditii de pensionare ma pot incadra,dupa noua lege a pensiilor daca sunt nascuta pe 07.09.1953,am un stagiu de cotizare de 29 ani(in februarie) si am nascut si crescut 3 copii? Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 13 Ianuarie 2011
elena nicolaescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 18:54, 13 Ianuarie 2011
Limita de vasta la 59 de ani si 6 luni(martie 2013) sau anticipat partial cand veti realiza conditia de stagiu de 29 de ani(februarie 2011).
Multumesc pentru raspuns. As mai avea o nelamurire: in vechea lege ,pentru cresterea a 3 copii,se scadea 1 an din varsta de pensionare. Nu mai e valabila aceasta prevedere si in noua lege?
Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot iesi la pensie? alinabad alinabad IN MAI IMPLINESC 55 DE ANI. AM 3 COPII. CEI DE LA CASA DE PENSII MI-AI-U CALCULAT VECHIMEA SI MI-AU SPUS CA AM 35 DE ANI SI 2 LUNI. CAND POT IESI LA PENSIE? (vezi toată discuția)
Pensie Chitu Elisabeta Chitu Elisabeta O doamna nascuta in apr.1954,30 de ani vechime,am nascut 3 copii.Cand poate iesi la pensie anticipata.Multumesc (vezi toată discuția)
Cand poate beneficia de pensie? labuta labuta Vreau sa stiu daca mama mea poate iesi la pensie,cand,daca anticipat sau nu.Este nascuta in iulie 1952 si are 4 copii (vezi toată discuția)