avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatie la titlu + suspendare
Discuție deschisă în Executare silită

contestatie la titlu + suspendare

considerati ca se poate cere in cadrul contesttaiei la titlu (ptr. lamurirea dispozitivului) si susp executarii ?

sau suspendarea poate fi ceruta doar in cazul contest la executare propriu-zise ?
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 10:57, 7 Aprilie 2008
Domnule Dumitru, nu inteleg de ce tipati la noi! Va rog mult nu mai scrieti cu majuscule, pe langa aspectul greoi e si o incalcare a regulamentului de postare a forumului.
Nici nu am sustinut ca are legatura cu revizuirea...incercam sa inteleg pe ce cale vroiati lamurirea intelesului hotararii. Contestatia la titlu de care vorbiti nu este reglementata de Codul de procedura civila separat, ci in cadrul Contestatiei la executare. Ca atare, urmeaza acelasi regim.
Vad ca sunteti fericit in felul Dvs....mult succes.
Alexandru Radu Popescu a scris:

Daca prin "contestatie la titlu" ati vrut sa spuneti revizuire, respectiv art. 322 alin.1 C.pr.civ.,

Nu Alexandru, nu asta a vrut sa spuna dumitru. De fapt el a fost f. clar, il interesa doar lamurirea titlului.
Or, pe calea revizuirii nu se poate obtine asa ceva.
Cititi textul de lege indicat- art. 322 alin1 C.pr.civ.
De unde sa stiu eu la ce se refera, ce pregatire are si ce raspuns cauta .Am invatat sa ma asigur inainte de a-mi da cu parerea...

Poate in Iasi C.pr.civ. e altfel...
dumitru2000 a scris:

considerati ca se poate cere in cadrul contesttaiei la titlu (ptr. lamurirea dispozitivului) si susp executarii ?

sau suspendarea poate fi ceruta doar in cazul contest la executare propriu-zise ?

@ Alexandru R.P. :
Intrebarea a fost f clara!
Te bagi in seama inutil!
Pardon, de fapt nu inutil! Cred ca te zapaceste tare ratingul ala,nu?:)
Pentru o intrebare extrem de simpla ai scris o gramada de inutilitati! Cum de altfel o faci pe mai multe topicuri.

Pentru remarcile f deplasate din ultimul tau post la adresa mea ,...te iert: esti mult prea tanar si novice...ca varsta si mai ales ca..pregatire!
Despre texte de lege si trimiteri la cod sa scrii justitiabililor nu mie!:)
Ultima modificare: Luni, 7 Aprilie 2008
Gabriela PĂDURARIU, Alte profesii

Alte discuții în legătură

Cerere lamurire dispozitiv Antoanela Geaman Antoanela Geaman As dori sa imi comunicati parerea dvs. in legatura cu urmatoarea situatie: Actiune castigata in fond pe litigii de munca . Angajatorul declara recurs.In ... (vezi toată discuția)
Cale de atac ContSters154162 ContSters154162 O decizie civila irevocabila, pronuntata de catre Curtea de Apel dupa judecarea unui recurs intr-un litigiu de munca, si prin care se obliga societatea parata ... (vezi toată discuția)
Lamurirea hotararii judecatoresti anamariamed anamariamed Buna ziua, Am si eu o nelamurire, va rog sa ma ajutati sa gasesc un raspuns. Am fost parte civila intr-un dosar in care am avut castig de cauza (fond, ... (vezi toată discuția)