avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediul de 126 de zile
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediul de 126 de zile

Daca am doua servicii si vreau sa intru in concediu prenatal (cel de 126 de zile) doar la unul din ele si la celalalt sa intru cu 3 saptamani mai tarziu se poate? Sau trebuie sa fie la amandoua in acelasi timp? Ma gandeam ca as putea sa iau toate 126 de zile la unul din joburi si mai putine la al doilea. Am luat deja concediul de la doctorita de familie de pe 10 ianuarie pana la sfarsitul lunii si ma gandeam sa il predau doar la un angajator, iar la celalalt sa intru doar de la 1 februarie (cand mi se va da un nou concediu). Se poate? Exista vreo lege/vreun articol unde se precizeaza care e procedura?

Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Tonia30 , utilizator 18:31, 18 Ianuarie 2011
Asa am facut, multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal Icleanu Icleanu buna ziua, doresc sa intru in concediu prenatal si vreau sa stiu ce beneficii am daca sunt administratorul unei firme, cum se calculeaza indemnizatia si daca ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal Crisxtn Crisxtn buna ziua in prezent sunt angajata la doua firme, iar din data de 15 aprilie 2015 sunt in concediu prenatal. la firma la care am activitatea de baza am ... (vezi toată discuția)
Concediu pre- si postnatal -mai multe contracte de munca p_orsyka p_orsyka Buna, sunt insarcinata, si am mai multe contrac te de munca, unul cu 8 ore(funtia de baza) si mai multe cu timp partial, cu 20 ore/luna. Can intru in ... (vezi toată discuția)