avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... proces garda financiara
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

proces garda financiara

amenda art.10lit.b,din oug 28/1999r
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:09, 16 Ianuarie 2011
b) neindeplinirea obligatiei operatorilor economici de a se dota si de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale avizate conform art. 5 alin. (2), la termenele stabilite la art. 6, cu exceptia prevazuta la art. 1 alin. (4), neemiterea bonului fiscal pentru toate bunurile livrate sau serviciile prestate ori emiterea de bonuri cu o valoare inferioara celei reale, precum si nereintroducerea datelor inscrise pe rola jurnal privind tranzactiile efectuate de la ultima inchidere zilnica pana in momentul stergerii memoriei operative;
la care din fapte va incadrati?
Care este de fapt intrebarea ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bon fiscal vasi49 vasi49 Care este valoarea amenzii in cazul neeliberarii bonului fiscal??? Unde gasesc noile modificari in urma desfiintarii garzi financiare?? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Casa de marcat prodica prodica Buna ziua, intentionez sa deschid o agentie de publicitate, fara program cu publicul, o sa lucrez doar cu firme, si in cazul asta imi trebuie casa de marcat? (vezi toată discuția)
Suspendare activitate oug 28/1999 anamaria_s anamaria_s buna ziua. Daca unei societati comerciale i s-a suspendat activitatea in temeiul art. 14 din OUG 28/1999, care sunt efectele acestei suspendari si care sunt ... (vezi toată discuția)