avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... promovarea in clasa
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

promovarea in clasa

Sunt functionar public,incadrat in clasa a2-a,grad profesional referent;in decembrie 2010 am sustinut si am fost declarata ADMIS la examenul de promovare in clasa;au fost inaintate documente la Agentia Functionarului Public cu propunere de incadrare in grad profesional asistent,clasa I.
Va rog sa-mi spuneti daca decizia este corecta.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 22:08, 17 Ianuarie 2011
Depinde de ce grad si treapta de salarizare ati avut inainte, promovarea era cam asa:
din referent III superior - inspector I principal
din referent III principal - inspector I asistent
Numai ca legea 284/2010 este mai "isteata" decat defuncta ei sora mai mare, legea 330/2009, si spune ca la promovarea in clasa ca urmare a studiilor absolvite, incadrarea se va face pe gradul asistent al fp corespunzatoare...
Promovarea a fost in decembrie 2010, cand se aplica "defuncta" :((
Poate ca in sfarsit au considerat ca atributiile pentru studii superioare sunt mai complexe decat cele pentru studii medii si e cam discriminare ca unii sa lucreze 5 ani pe studii superioare ca sa promoveze in gradul principal iar altii sa nu aiba o zi atributiile respective si sa promoveze doar pe baza unei licente care stim cu totii cata legatura are cu activitatea de zi cu zi (in majoritatea cazurilor :().
Sau poate ca este inca o "masura de reducere a deficitului bugetar:...:hammer:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in clasa marianna_is marianna_is Buna seara! Pentru un functionar public, referent III asistent tr 1, in urma absolvirii studiilor superioare de lunga durata, care va fi clasa superioara, ... (vezi toată discuția)
Salariul de incadrare cameliamaria75 cameliamaria75 Am tot scris in acest forum in legatura cu transformarea postului de la contractual la functionar public in administratie publica.Acum am fost incadrata ... (vezi toată discuția)
Din personal contractual, functionar public zoard zoard Buna ziua ! Sunt angajat la o primarie comunala, din 2008 referent III, personal contractual, cu un salariu de 648 lei, dupa 1 ian 2010, conform Legii ... (vezi toată discuția)