Sunt functionar public,incadrat in clasa a2-a,grad profesional referent;in decembrie 2010 am sustinut si am fost declarata ADMIS la examenul de promovare in clasa;au fost inaintate documente la Agentia Functionarului Public cu propunere de incadrare in grad profesional asistent,clasa I.
Va rog sa-mi spuneti daca decizia este corecta.
Multumesc!
Depinde de ce grad si treapta de salarizare ati avut inainte, promovarea era cam asa:
din referent III superior - inspector I principal
din referent III principal - inspector I asistent
Numai ca legea 284/2010 este mai "isteata" decat defuncta ei sora mai mare, legea 330/2009, si spune ca la promovarea in clasa ca urmare a studiilor absolvite, incadrarea se va face pe gradul asistent al fp corespunzatoare...
Promovarea a fost in decembrie 2010, cand se aplica "defuncta" :((
Poate ca in sfarsit au considerat ca atributiile pentru studii superioare sunt mai complexe decat cele pentru studii medii si e cam discriminare ca unii sa lucreze 5 ani pe studii superioare ca sa promoveze in gradul principal iar altii sa nu aiba o zi atributiile respective si sa promoveze doar pe baza unei licente care stim cu totii cata legatura are cu activitatea de zi cu zi (in majoritatea cazurilor :(). Sau poate ca este inca o "masura de reducere a deficitului bugetar:...:hammer: