avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... reprezentare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

reprezentare

Daca am ceva cunostiinte juridice[student anul 3 drept]pot reprezenta un prieten intr-o actiune de divort?pot fi mandat de el ,la un notar, pt.a il reprezenta?
:rolleyes:
Cel mai recent răspuns: anditaru , utilizator 16:29, 18 Ianuarie 2011
Multumesc pt.rasp.Nu, prietenul meu nu se afla in niciuna din acele situatii.stiu ca avocatul doar asista la divort,dar vreau sa stiu daca ii fac eu cererea de divort si il insotesc la jud.spunandu-i ce si cum sa faca,cand se va ajunge in fata instantei si judecatorul va observa ca nu are cunostiinte juridice nu cumva ii va respinge cererea sau avocatul sotiei va profita de acest lucru.Intreb pt.ca nu vreau mai mult sa-l incurc decat sa-l ajut.Momentan are o situatie materiala mai dificila de aceea incerc sa-l ajut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reprezentare instanþã miki70_is miki70_is Se poate reprezenta o persoană în instanţă într-un proces de divorţ dacă mandatarul respectiv nu este avocat? Menţionez că mandatarul este licenţiat ... (vezi toată discuția)
Reprezentarea juridica cridi cridi De ce avocatilor care reprezinta reclamantul in procesul de divort ( cand acesta este plecat din tara ) li se mai solicita de catre instanta sa faca dovada ... (vezi toată discuția)
Falsul in decleratii sperantagabi sperantagabi faptul ca intrun proces de divort isi inputerniceste un avocat , in fata unui notar , unde i se pune in vedere ca est obligat sa se prezinte la instanta ... (vezi toată discuția)