avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Reintoarcere la servici din concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reintoarcere la servici din concediu crestere copil

Buna seara!Am un salariat care este in concediu crestere copil(a prins 2 ani sa stea acasa).Acest salariat este un muncitor foarte calificat.IAm doua intrebari:
1Putem sa-l chemam la servici(pe un venit superior indemnizatiei)
2.Daca firma pe viitor(momentan 9 luni avem un contract sigur)nu ii mai mai poate oferi acelasi salariu,se mai poate reintoarce in CIC?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 20:39, 17 Ianuarie 2011
1. Indemnizatia pentru CCC poate fi suspendata pe perioada cat salariatul obtine venituri salariale.
2. Poate reveni in CCC atunci cand doreste.
3. Face o cerere catre angajator si solicita incetarea suspendarii CIM si reluarea activitatii in baza aceluiasi CIM.
4. Apoi merge la Primarie, unde a depus dosarul pentru CCC si completeaza o cerere tip de suspendare a indemnizatiei pentru CCC.
5. Cand va dori se reintre in CCC face cerere catre angajator de suspendare a CIM pentru a intra in CCC si la Primarie completeaza o cerere tip pentru reluarea platii indemnizatiei pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintorcere din ccc inainte de a implini copilul 2 ani Danutzza Danutzza Buna ziua, sunt mamica unui baietel de 1 an si 5 luni,pe 24.01.2011 am semnat decizia de reintoarcere la munca care prevede urmatoarele: 1.La data de ... (vezi toată discuția)
Intrerupere concediu crestere copil denisa2011 denisa2011 buna ziua, exista posibilitatea sa intrerupa o pers concediu pt cresterea copilului timp de o luna? doamna vrea sa vina la munca timp de o luna, iar eu stiu ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere din ccc in momentul de fata sunt in concediu pt cresterea copilului timp de 2 ani.as dori sa stiu daca ma pot intoarce mai repede la munca.adica atunci cand copilul va ... (vezi toată discuția)