avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... microintreprindere
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

microintreprindere

daca in 2004 am fost microintreprindere apoi am trecut la impozitul pe profit, pot acum sa trec din nou pe microintreprindere?
multumesc,
Cel mai recent răspuns: me.elena , utilizator 10:33, 19 Ianuarie 2011
Da cu conditia sa fi avut salariati la 31.12.2010 si cifra de afaceri pana la 100.000e depune-ti 010 pana la 31.01.2011
multumesc ,cei de la registrul comertului mi-au zis ca nu.
Uite aici un raspuns cu explicatiile de rigoare din partea ANAF
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Microintreprindere - venituri din consultanta irinuka2005 irinuka2005 Buna ziua Ma puteti ajuta va rog cu o informatie va rog? Microintreprindere ce desfasoara activitati de consultanta .Cum imi calculeaz acei 20% pt a ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma - microintreprindere monicaVna monicaVna Buna ziua Am mare nevoie de cateva sfaturi. Urmeaza sa infiintez o firma pentru magazin online , ce va fi microintreprindere ( indeplineste conditiile ... (vezi toată discuția)
Eroare materiala infiintare firma andreea20ro andreea20ro buna ziua,la infiintarea unei firme s-a bifat in declaratia pentru vectorul fiscal impozit pe profit si certificatul constatator si CUI-ul au iesit ... (vezi toată discuția)