avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Obiect de activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Obiect de activitate

Pentru o firma noua care va avea in obiectul de activitate discoteca, ce cod CAEN se potriveste? Din pacate eu nu gasesc nici unul... :((
Cel mai recent răspuns: CLASOR CONSULT , Consilier juridic 15:59, 16 Aprilie 2008
563
Baruri si alte activităti de servire a băuturilor
5630
Baruri si alte activităti de servire a băuturilor


S-ar potrivi cat de cat!



Dap, cam este singurul cod CAEN care se potriveste, si pe acesta l-am trecut si eu. :D In rest din pacate nu am gasit nici unul...
Multumesc foarte mult!
9329 Alte activitati recreative si distractive n.c.a.
Buna,

Cum se procdeaza in situatia in care intr-un dosar de mentiuni, radiez intreg obiectul de activitate? Care este procedura, depun 2 dosare? Unul in care fac recodificarea si al doilea in care radiez obiectele de activitate? Astept sa iasa recodificarea si apoi depun dosarul de mentiuni?
Va intreb pt ca de la Registru aflu numai informatii contradictorii!

Multumesc!
Mai intai recodificarea (cerere tip, imputernicire si certificat original) apoi alte mentiuni.

Alte discuții în legătură

Recodificarea activitatilor din actul constitutiv conform noului caen bernix bernix Buna ziua tuturor! Ma aflu in situatia de a prelungi mandatul administratorului ocazie cu care, prin aceeasi hotarare AGA, vreau sa recodific si obiectul de ... (vezi toată discuția)
Recodificare si inregistrare mentiuni DAIANA_ DAIANA_ Dupa cum stiu eu, cererea de recodificare se adreseaza separat directorului ORC, iar mentiunile se cer ca pana acum judecatorului delegat. Deci este nevoie de ... (vezi toată discuția)
Caen szture szture Buna ziua, La recodificarea CAEN-ului societatea noastra a schimbat doar caen-ul aferent activitatii de baza,iar cele secundare au ramas ... (vezi toată discuția)