Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

cristian_edmond 
	    	Utilizator

cristian_edmond 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 doinadavidescu	                   

Cat timp se aplica reducerea indemnizatiei de somaj cu 15%?
Am intrat in somaj pe data de 5 nov. 2010. In carnetul de munca mi s-a inscris valoarea ... (vezi toată discuția)
	                    doinadavidescu	                   

Cat timp se aplica reducerea indemnizatiei de somaj cu 15%?
Am intrat in somaj pe data de 5 nov. 2010. In carnetul de munca mi s-a inscris valoarea ... (vezi toată discuția)

Zoli_1963	                   

Sunt somer din 01.09.2010. Ajutorul de somaj afost diminuat cu 15% conf. L. 118/2010 pana la 31.12.2010. Acum apare aceasta OUG  care este foarte ambigua cu ... (vezi toată discuția)
	                    Zoli_1963	                   

Sunt somer din 01.09.2010. Ajutorul de somaj afost diminuat cu 15% conf. L. 118/2010 pana la 31.12.2010. Acum apare aceasta OUG  care este foarte ambigua cu ... (vezi toată discuția)

ContSters192352	                   

Legea 118/2010 art 5 se refera la diminuarea cu 15% a indemnizatiei de somaj. In art 76 al acestei legi se specifica faptul ca prevederile art 5 se aplica pana ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters192352	                   

Legea 118/2010 art 5 se refera la diminuarea cu 15% a indemnizatiei de somaj. In art 76 al acestei legi se specifica faptul ca prevederile art 5 se aplica pana ... (vezi toată discuția)