Se poate sa ma informeze si pe mine cineva daca perioada pe care se desfasoara cursurile de master se va cumula pentru vechimea de 5 ani necesara pentru admintere la INM,ulterior ocupand o functie dintre cele prevzute de art.87 (alin 1) din Legea 303/2004?!
va multumesc!
Ba exista, de ex. Spiru Haret, numai ca acolo e de fapt vorba de acreditare. Ei organizeaza si licenta, numai ca... nu respecta legea invatamantului, care la univ. juridic prevede 4 ani! Anti proces Bologna, dar ce sa-i faci... e doar o recomandare.
Stiu mai bine despre ce e vorba :P . Deocamdata nu exista Drept de 3 ani(autorizat), si cei de la Spiru, tranzitoriu, cum o numesc ei, vor face 4 ani in loc de 3, pana cand v-a exista o solutie definitiva si irevocabila in procesul pe care il au cu MECT-ul. Acum depinde ce v-a iesi, consider ca nu au sanse de reusita, deoarece sunt singura Universitate care au dorit si pus in practica acest fapt, Studii juridice de 3 ani. Bologna sau nu, traim in Romania #-o...
Salut, nou pe aici :) student anu 1 la o fac. de drept, si ma intreb deja ce o sa fac dupa ce o sa fac dupa ce o sa termin, am citit unele posturi pe forumurile de aici si nam inteles ceva...: (ipotetic): termin facultatea, dau examen la inm, intru si ies auditor de justitie...- adica ce????-judecator stagiar cu 5 ani perioada de proba??? chiar nu stiu ce tel sami aleg, pentru ce sa invat.. in opinia mea sunt 3 meserii: magistrat, avocat, notar, dintre toate prima pare cea mai buna, ma insel eu?