avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general CUM SE INREGISTREAZA O FACTURA ACHITATA CU BON FISCAL
Discuție deschisă în Contabilitate în general

CUM SE INREGISTREAZA O FACTURA ACHITATA CU BON FISCAL

Cum sa inregistrez in contabilitate o factura achitata cu bon fiscal daca inregistrez raportul zilnic de activitate si monetarul. Ar trebui defalcat pe raportul zilnic doua pozitii , respectiv : incasari cu numerar pe bon fiscal si incasari din facturi achitate cu bon fiscal? Nu pot inregistra atat factura achitata cu bon fiscal, cat si monetarul, ar insemna sa imi dublez veniturile. Care este solutia ? Nu gasesc nicaieri in codul fiscal. Sau poate nu am cautat eu unde trebuie! Va rog sa ma ajutati.:)
Cel mai recent răspuns: vlad.aurelia , utilizator 15:13, 24 Ianuarie 2011
Si eu ma confrunt cu o situatie similara si procedez in felul urmator:
-daca in totalul raportului zilnic am si sume incasate ca si contravaloare a unei facturi,la monetar fac
5311 % 1500
707 1000
411 500
si pot intotdeauna sa ma verific.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare in jurnalul de vanzari mine58 mine58 firma comert cu amanuntul cu tva la incasare, .emite si facturi care sunt achitate pe loc cu bon de casa sau ulterior cu chitanta numerar sau prin banca ... (vezi toată discuția)
Farmacie anamariacelik anamariacelik am doua probleme: 1.daca cineva stie pe ce baza casa de sanatate a returnat factura aferenta lunii mai pentru eliberarea testelor de diabet?? si in acelasi ... (vezi toată discuția)
Contari bonuri fiscale mamon mamon Buna ziua!Va rog sa-mi spuneti cum este corect sa inregistrez in contabilitate urmatoarele: Am deschis pct de lucru,prestare servicii(masaj),am achizitionat ... (vezi toată discuția)