avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... politia romana
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

politia romana

buna seara doresc o lamurire asera am dus la circa 8 poltie ca faco reclamtie catre doi anjajati ai pollitei care era beti si la-m spus ca fac reclamatie dupa ce am depus reclamatia a venti in circa 8 de poltie si ma batut .. va rog in ce atr a legi ce poate incadra cei doi polisiti ca sa pot face inca o reclamtie catre seful lor si dusi in instanta ce articol din codul penal ms mult acetp un raspuns
@nicu2
De ce fapta sunteti acuzat de politisti?

Din cate inteleg, ei va acuza (mincinos) de o fapta, fie ea proxenetism sau altceva. Prin urmare, depuneti plangerea la Parchet pentru ca ati fost lovit, dar trebuie sa va aparati si de acuza care vi se aduce. Care este aceasta?

. daca dvs sinteti baut intr-o circa de poltie fara nicun motiv .!!!?

In loc de "baut" cred ca ati vrut sa scrieti "batut" !

Ce urme aveti pe haina respectiva? Sa inteleg ca urme sa sange? Este sangele dvs. si nu a lor, ca ei v-au batut pe dvs. Are sa zica ca probele sunt "neconcludente" deoarce nu sunt "ridicate de ei" ; cu alte cuvinte exista riscul sa va fi taiat singur si sa puneti in mod intentionat sange pe acele haine.

Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Ianuarie 2011
xuser, utilizator
Domnule drag, daca stiti sa utilizati calculatorul stiati sa mergeti si la spital, apoi la IML.
De ce nu ati sunat la 112 sa vina politia si salvarea?Cand erati la sectie.
Cum ar zice copilul meu : inima franta.
Aveti inima franta datorita unor divergente cu politistii si acum va razbunati.
Cazurile in care politistii mai lovesc pe unul, pe altul sunt destul de izolate, insa cu siguranta nu a fost si cazul dv.
Insa cel mai bine este sa va odihniti si dimineata, poate tratati problema cu maturitate.
Problema dvs este ca in primele doua poastari adevarul difera si de aceea ar fi bine sa va hotarati care este varianta pe care o agreati:

Data post: Vineri, 21 Ianuarie 2011, 18:29
Subiect: politia romana

buna seara doresc o lamurire asera am dus la circa 8 poltie ca faco reclamtie catre doi anjajati ai pollitei care era beti si la-m spus ca fac reclamatie dupa ce am depus reclamatia a venti in circa 8 de poltie si ma batut .. va rog in ce atr a legi ce poate incadra cei doi polisiti ca sa pot face inca o reclamtie catre seful lor si dusi in instanta ce articol din codul penal ms mult acetp un raspuns

nicu2
Utilizator

Data inregistrarii:
Joi, 4 Martie 2010, 21:09

Data post: Vineri, 21 Ianuarie 2011, 18:43
buna seara revin desi aseara la ora 12 /45 era in drum sper casa atunci linga statia de masina 311 era un echipaj al poltiei comnitare in pirma faza ...intelegeti acolo sa produs un act care soferul unui TIR FUGISEARA DE LA LOCUL ACCINDENTULUI SI UNUL DINTRE POLTISTI COMUNITARI FOTOGRAFIA ACEL TIR ... LA RUGAT PE DOMNUL DE LA POLTIE CE SA INTIMPLAT MAI SPUS CA SOFERUL NU ESTE DE GASIT ... SI MA RUGAT FRUMOS DACA VAD UN ECHIPAJ A POLTIEI SA I ANUNT ,,,, IN DRUM SPER CIRCA 8 POLTIE .. AM VAZUT O MASINA CARE ERA CEI DOI POLISITI CARE CRED CA AU IESIT DIN TURA ,,, SI LA ADUS CA CUNOSTINTA CE MAI SPUS CEI DE LA POLTIA COMUINTARA ... DUPA CE MI-A FACUT DATORIA EI AU INCEPUT S A IMI VB VULGAR MURDAR MA LUAT LA BATAIE ... ERA SUB INFLUENTA BAUTURI LA CE TE POTI ACCEPTA ?
LA-M SPUS CA MA DUC LA EI LA CIRCA 8 POLTIE SA FAC RECLAMATIE VERBALA SCRISA CATRE SEFUL LOR ACOLO INTRE TIMP CE SCRIAM A VENIT CEI DOI POLISITI CU PRICINA CIND A VAZUT CA FAC CERERA MA LUAT LA BATAIE MI-A PUS CATUSELE LA MANA ... VA ROG CER UN AJUTOR CE ESTE DE FACUT SI CE ARTICOL DIN CODUL PENAL SE INCADREAZA CEI DOI ...VA ROG CA SA POT INCEPE DOSARUL TE TRMITERE IN JUDECATA MS MULT

Eu chiar pot sa cred ca ati fost lovit de politisti,dar in care dintre cele doua variante postate chiar de dvs se gaseste adevarul ?
Dvs prin modul de exprimare ,dar si prin variantele diferite ale povestirii faptelor ,nu faceti altceva,decat sa deveniti suspicionabil ca declarati lucruri sau situatii neadevarate.
Mai ganditi-va si ca o alinare, aveti in vedere ca alte persoane scriu chiar mai "analfabetic "decat dvs

gaby este mult de explicat
daia am scris in doua randuri
acum am haina care era pe mine a vazut sotia urme de o tin sa o dovedesc in instanta era urme de graduri cum se numeste ?la alea care inchide ei usa daca nu am avut niciodata probleme cu
Ultima modificare: Duminică, 23 Ianuarie 2011
nicu2, utilizator

Alte discuții în legătură

Politia romana nicu2 nicu2 sal : am un certficat medico legal acum ce trebuie sa fac am fost la mai multi avocati sa imi scrie [redactare ] .vreau sa i chem in instanta pe cei doi gabori ... (vezi toată discuția)
Telefon furat nicu1 nicu1 buna seara .. sint nicu si va rog ...sa ma ajutati sa fac o cerere catre magistratura ca sa incepa urmarirea penala a infractorului: cum trebuie scrisa art ... (vezi toată discuția)
Intrebare nicu2 nicu2 daca un GABOR NU SE AFLA IN tura poate sa emita proces verbal ? adica daca nu se afla la munca in ziua respectiva poate emite un proces verbal ? se poate numi ... (vezi toată discuția)