avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acord vecini pentru infiintare centru colectare fier ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acord vecini pentru infiintare centru colectare fier vechi

Buna ziua!
Problema mea e urmatoarea: doresc sa infiintez un centru de colectare fier vechi, iar vecinul nu doreste sa-si dea aprobarea. Intrebarea ar fi, daca containerul/ spatiul de depozitare se afla la o anumita distanta de casa dumnealui(sa zicem 15-20 de m ), mai este nevoie de aprobarea sa?
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 20:26, 22 Ianuarie 2011
daca locuiti la casa(pe pamant), nu aveti nevoie pt infiintarea firmei de acordul vecinilor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ferma de porci la domiciliu yonut83 yonut83 asi dori sa stiu daca am voie sa fac o mini ferma de 50 capete (porci) acasa. (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii dra6os dra6os Buna ziua,locuiesc la curte si in curtea alaturata traiesc 3 familii (10 persoane:bunica+copii+nepoti).Unul dintre nepoti lucreaza (este angajat) la un centru ... (vezi toată discuția)
Distanta dintre vecini Madon Madon Buna ziua, Incerc sa fiu un vecin pasnic dar din pacate vecina mea care nu locuieste in casa mostenita dar are nenumarate drepturi pe care mi le aminteste ... (vezi toată discuția)