avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Preturi de transfer
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Preturi de transfer

Salutare tuturor !
Sunt un nou utilizator al acestui forum si as dori sa deschid o discutie despre Dosarul Preturilor de Transfer. Daca cineva a intocmit asa ceva sau detine informatii care ne-ar putea fi de folos...., am fi bucurosi. Eu tocmai trebuie sa intocmesc un asemenea dosar si toate informatiile culese atat de la cursuri de specializare cat si on line ma indreapta spre a apela la o firma specializata. Daca a reusit cineva sa intocmeasca asa ceva cu resurse proprii si vrea sa fie de folos si altora.... :((
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: icormos , utilizator 22:56, 31 Ianuarie 2011
Hello
Si eu sunt noua pe aici si ceea ce stiu este ca un astfel de dosar necesita multa experienta si documentatie solida.Si eu lucrez la o firma destul de mare si inca contabilul sef nu a reusit sa-l inceapa...dar sa-l finalizeze.Este ca si o lucrare de doctorat.Spor la treba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar preturi de transfer tcory tcory Buna ziua , Puteti sa imi explicati daca este mai usor intocmirea acestui dosar de preturi de transfer de o firma specializata sau se poate intocmi si de ... (vezi toată discuția)
Voluntariat pentru experienta crystyna2000 crystyna2000 Lucrez de mai multi ani in domeniu, insa nu am avut ocazia sa fac operatiuni pana la nivel de bilant. Ceea ce fac eu sunt operatiuni complexe specifice ... (vezi toată discuția)
Pot fi inspector de mediu simo33 simo33 Mi s-a propus a fi inspector de mediu Am absolvit facultatea de management marketing dar nu am cursul de inspector de mediu,intrebarea mea este daca pot fi ... (vezi toată discuția)