avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general voluntariat pentru experienta
Discuție deschisă în Contabilitate în general

voluntariat pentru experienta

Lucrez de mai multi ani in domeniu, insa nu am avut ocazia sa fac operatiuni pana la nivel de bilant.
Ceea ce fac eu sunt operatiuni complexe specifice departamentului financiar-contabil al unei firme ce desfasoara activitate de productie(casa, operatiuni de incasari si plati bancare on-line, deconturi,facturare, relatia cu furnizorii de produse si servicii, rapoarte de productie, consumuri aferente productiei, gestiune,rapoarte manageriale lunare si anuale pe centre de profit.

As dori sa lucrez part-time(sau de cate ori imi permite timpul, dupa serviciu, sambata) pentru o firma de contabilitate, fara plata, doar pentru a castiga experienta.
Mentionez ca locuiesc in Ploiesti.
Cel mai recent răspuns: Alexandru-Gabriel , utilizator 20:31, 19 Februarie 2011
Bravo si mult succes !!!
M`as bucura sa aud vesti bune.
Sper sa ai reusita prin acest mesaj !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul de casa iuli-ana iuli-ana registrul de casa se poate completa si sambata daca nu se lucreza la firma respectiva, unul din directori mai face cumparaturi sambata si mi le aduce sa le ... (vezi toată discuția)
Fisa post pt consilier economist katykati katykati Va rog din suflet ma poate ajuta cineva cu o fisa a postului pt. consilier economist Cod CAEN 244102. VA MULTUMESC ANTICIPAT. id-ul meu ... (vezi toată discuția)
Bani din incasarile firmei - caz penal? laurgom laurgom Lucrez la o firma de distributie. Luna trecuta un sef m-a rugat sa-i dau niste bani din incasarile pe chitanta ale firmei, si sa-i trimit prin on line. ... (vezi toată discuția)