avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general revisal ianuarie 2011
Discuție deschisă în Contabilitate în general

revisal ianuarie 2011

Buna ziua!
Daca am o marire de salariu, cu 01.01.2011, se opereaza in revisal,(desi aici nu am vazut unde as face o astfel de modificare) , se tine la dosarul angajatului si se modifica doar in statul de plata?
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 16:41, 25 Ianuarie 2011
Buna ziua. Modificarile de salariu nu se opereaza in revisal. Faceti act aditional de marire salariu cu acordul partilor, il semneaza ambele parti, il inregistrati la registratura socieratii, il puneti in dosarul personal, si tineti cont de el de la data modificarii.
ok multumesc,dar despre carnetele de munca de la itm ce stiti?ITM le va da la fiecare firma inapoi, sau cum se procedeaza?
-In conformitate cu prevederile art. 296 alin.(1) ,(3) şi (4) din Codul Muncii, carnetele de muncă din evidenta angajatorilor şi carnetele de muncă din evidenta Inspectoratului Teritorial de Muncă, se vor pregăti pentru predarea către titulari, începând cu data de 01.01.2011, când se vor abroga prevederile Decretului 92/1976, care reglementează carnetul de muncă. Termenul de încheiere a actiunii de restituire, este 30.06.2011. Carnetele de muncă ale salariatilor angajatorilor, care sunt detinute în prezent la sediul lor, după completarea de către angajatori, cu ultima mentiune, vor fi certificate de către Inspectoratul Teritorial de Muncă, eşalonat pe bază de grafic, care va fi adus la cunoştinta acestora, iar actiunea se va încheia la data de 31.03.2011.
- In ce priveşte carnetele de muncă aflate în evidenta I.T.M. , acestea, se vor închide şi certifica, după care , pe bază de proces- verbal se vor preda agentilor economici , care la rândul lor le vor preda salariatilor , astfel încât actiunea să se termine la data de 01.06.2011. ªi în acest caz, I.T.M. , va începe actiunea de predare a carnetelor de muncă pe bază de programare, care va fi anuntată în timp util.
Ultima modificare: Marți, 25 Ianuarie 2011
Popa Adrian, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere carte de munca IONESCU MONICA IONESCU MONICA Cu ce data se inchid cartile de munca pt, a fi predate salariatilor? Daca in cadrul institutiei exista birou RU cartile de munca mai trebuiesc duse la ITM pt. ... (vezi toată discuția)
Carti de munca catalina77 catalina77 Buna ziua. Am si eu o nedumerire si as dori, daca se poate, sa ma lamureasca si pe mine cineva. Ca institutie publica, am avut obligatia ca pana la 30.11.2010 ... (vezi toată discuția)
Precizari itm cluj ref carnete de munca mmarianne mmarianne In atentia ANGAJATORILOR 1. Incepand cu data de 31.01.2011 nu se vor mai presta servicii de inregistrare si depunere a documentelor cu privire la ... (vezi toată discuția)