avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Roba avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Roba avocat

Buna seara!
Imi puteti spune, va rog, de unde pot achizitiona roba si care ar fi costul aproximativ al acesteia? Multumesc anticipat!
Eu am cumparat-o de la tel. 0213145601 , 150 lei si a ajuns intr-o sapt. prin posta, material sintetic, arata bine.
multumesc de raspunsuri
Strada Ion Campineanu, langa Galateea, dar nu mai stiu daca mai este...Super robe, nu se sifoneaza, arata impecabil mereu si nu mori in ea decat daca iti place sa stai cu ea non stop in loc sa ti-o pui pe tine doar cand trebuie sa pui concluzii.Am vazut colegi care ies cu roba pe ei din tribunal,chair merg cu ea pe strada,mi se pare ridicol.
Subscriu la magazinul din Ion Campineanu...super robe
Alexandru Radu Popescu a scris:

Subscriu la magazinul din Ion Campineanu...super robe

Nu vreau sa par pisalog, dar se poate sa imi spuneti si mie va rog, locatia exacta a acestui magazin din Campineanu - sincer, nu stiu unde este Galateea :">

Alte discuții în legătură

Robe monik monik buna ziua tuturor! as dori si eu sa-mi achizitione o roba de calitate (care sa si arate bine dupa ce o tin in geanta, dar si care sa fie usoara si sa nu ma ... (vezi toată discuția)
Inlocuirea unui angajat pe timpul concediului de odihna alinasimona alinasimona Buna seara, am si eu o problema pe care sincer nu o inteleg, va rog sa ma ajutati cu un sfat , Sunt lucrator gestionar la un punct de lucru , in magazin ... (vezi toată discuția)
Problema asociatie de proprietari masterflo masterflo Buna seara va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat...problema mea arata cam asa: doamna de la asociatia de proprietari (nu sefa de scara, cea care incaseaza ... (vezi toată discuția)