avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

buna seara ,as avea si eu o intrebare;cum pot sa dau divort ,avand in vedere ca sotul e plecat in italia ne am certat ,si a zis ca nu -mi trimite bani pentru cei doi copii minori ce -i am in intretinere.a stat in italia 8 ani ,a revenit in tara ,a zis ca si cauta de lucru aici ,dar nu ia placut ,sa dus inapoi ne-am certat,din cauza banilor,nu-mi trimite-a bani ,decat la 2,3, luni cate 100 sau 200 de euro .eu sunt pensionata pe caz de boala gradul 3 ,lucrez 4 ore ,dar cu banii mei nu pot sa platesc toate datoriile,si sa-mi cumpar si medicamente.va rog din suflet sa ma sfatuiti ce sa fac,eu am crescut fara tata ,si am zis ca suport orice ,pentru copii ,sa nu ramana fara tata ,mai ales ca am un copil bolnav ,cu capul.
Cel mai recent răspuns: king , utilizator 19:26, 27 Ianuarie 2011
daca nu lucreaza legal in italia nu are cum sa dovedeasca ,ca are de lucru,statul il va obliga la plata pensiei,stabilita in functie de salariul minim pe economie daca nu are de lucru,in italia si nici in tara.,va spun acest lucru din experienta,platea in final 1milion pe luna pentru un copil (200-300)pe an ,,,si muncea la negru
multumesc pentru raspuns ,inca nu stiu ce varianta sa aleg .multumesc inca o data din suflet.la revedere.:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere pensie alimentara ContSters152823 ContSters152823 buna ziua, pot cere in istanta pensie alimentara tatalui copilului meu daca nu realizeaza venitur?el nu a lucrat niciodata si nici nu cred ca va vrea sa ... (vezi toată discuția)
Divort gheorghemirela gheorghemirela Vreau sa divortez si nu stiu pasii exacti pe care trebuie sa-i fac, mai ales ca e vorba si de un copil! (vezi toată discuția)
Se poate primi pensie alimentara pt copii inainte de divort? alynastar alynastar Sora si cumnatul meu sau despartit in fapt acum 2 luni,ei au 2 copii.ce anume trebuie sa faca soara mea ca sa primeasca o pensie alimentara pt copii pana la ... (vezi toată discuția)