avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
va urez mut bafta tuturor!
lasati emotiile acasa,concentrati-va si veti reusi pt ca meritati!
mult noroc!
2011 a scris:

_adelina_ a scris:

Patrick_ a scris:

Pixul si apa e din partea casei. ;)

Dupa fiecare examen am pastrat pixul ! Acum am o adevarata colectie :dance4:
Ma duc sa mai fac rost de unu':tooth:

adica pixe, la plural

eu am strans 3 pixe pana acum, le iau cu mine pentru joi, poate joi nu ne mai dau :P

fetelor, toata stima pentru determinare, perseverenta si ambitie!
ei, lucutel, nici chiar asa :)

in 2009 imediat dupa licenta nu (oricum am avut peste 50 corecte), a venit august 2010 (poate cunosti povestea), apoi in ianuarie am avut media finala peste 7, dar nu pentru a intra in final

asa ca determinarea, perseverenta si ambitia vin din faptul ca imi dau seama ca se poate intra, dar trebuie multa, multa munca

acum am citit mesajele private pe care mi le-au trimis colegii de pe forum si inteleg k problema in legatura cu cazarea e ceva mai complicata deoarece majoritatea hotelurilor sunte deja full (implicit si cel catre care v-am directionat) , chiar dak este foarte tarziu, daca cineva mai are inca aceiasi problema o sa incerc sa va mai caut ceva hotel tot in zona aproape de locul de desfasurare. pm me
Prezenta Lucutel , sorry acum am vazut mesajul
Civil
125.Exceptia de garantie poate fi invocata :
a) fata de vanzator
b) fata de succesorul universal sau cu titlu universal al vanzatorului doar daca nu accepta mostenirea sub beneficiu de inventar
c) intr-un contract de instrainare cu titlu oneros

CPC
152. Este corecta urmatoarea ordine de solutionare a exceptiilor
a) exceptia de necompetenta , exceptia lipsei procedurii prealabile obligatorii , netimbrarea , prescriptie , putere de lucru judecat
b)netimbrare, exceptie lipsei procedurii prealabile obligatorii , necompetenta , prescriptie , putere de lucru judecat
c) netimbrare , exceptia lipsei procedurii prealabile obligatorii , necompetenta , putere de lucru judecat , prescriptie

Penal generala
174 In cazul unor condamnari succesive , daca ultima a fost pronuntata cu suspendare conditionata
a) intervine reabilitarea de drept la implinirea termenului de incercare
b) termenul de reabilitare se calculeaza de la data implinirii termenului de incercare
c) termenul de reabilitare se calculeaza se calculeaza separat pt fiecare condamnare

parte speciala
255Daca se realizeaza continutul atat a infracttiunii de inlesnire a evadarii cat si a infractiunii de evadare savarsita in calitate de instigator se va retine
a) un concurs de infractiuni
b) o singura infractiune
c) o singura infractiune infractiune daca autorul evadarii s-a desistat

CPP
46 Fata de raportul tehnico-stiintific sau medico-legal ,daca in cursul judecatii se constata ca nu e complet sau precis , instanta poate dispune
a) completarea
b) refacerea
c0 efectuarea unui alt raport tehnico-stintific sau medico-legal

Edit : intrebarea de la CPC este eronata ( nota autorului ) scuze postez alta
128. Modificarea cererii de chemare in judecata se poate face
a) si dupa prima zi de infatisare daca paratul consimte expres sau tacit
b) si dupa prima zi de infatisare , indiferent de acordul paratului daca priveste constatarea nulitatii absolute a unei conventii
c) si dupa casare cu trimitere la prima instanta

Ultima modificare: Marți, 23 August 2011
isis23, utilizator

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)