avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
alexandra_gav a scris:

maxmara a scris:

alexandra_gav
forumul e liber, posteaza fiecare ce vrea
daca te deranjeaza, de ce il citesti??

ei, daca s-ar atinge 100 p, ar fi o problema

Ai noroc ca nu trebuie sa mai sustii testul psihologic.

nu trebuie...sa-l mai sustina nimeni..lucru extrem de grav :(
maxmara a scris:

sairi a scris:

counter a scris:

corinaNi a scris:

counter, glumesti, nu?

da. am vrut sa mai scap de competitie pt proba a doua :))

Bravo!Deja un sfert a renuntat sa se mai prezinte la a 2 a proba.Plusez!Eu am auzit de oameni care au facut 102 pct!!!

daca cineva renunta sa se prezinte la o proba bazandu-se pe informatiile de pe forum, chiar n-are ce cauta in magistratura, serios

si-a pierdut lumea simtul umorului de la atata stres!:stunned:
Eu am facut 120 de intrebari :D 80 erau din cunoasterea mediului, iar restul din biologie.
Nu va mai duceti fratilor ce rost mai are testarea la logica.
Cand veti vedea listele veti avea timp suficient sa va faceti socotelile.
Luati o pauza relaxati-va.
[ link extern ]
m13d a scris:

Eu am facut 120 de intrebari :D 80 erau din cunoasterea mediului, iar restul din biologie.
Nu va mai duceti fratilor ce rost mai are testarea la logica.
Cand veti vedea listele veti avea timp suficient sa va faceti socotelile.
Luati o pauza relaxati-va.
[ link extern ]

Salut! mai dai la anu nu? astept un nou topic..anul asta nu l-am urmarit 100% dar o sa incerc pana in decembrie cand nasc sa fiu cu voi pe noul topic INM 2012!
Mult succes celor care au facut peste 70 !lupta continua!
Ultima modificare: Miercuri, 31 August 2011
mariucaa, utilizator

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)