avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
incredibil cati au trecut.
maxmara a scris:

eu cred ca vom vedea cam 400 peste 70 p, din care circa 100 peste 80

Deci am estimat corect!
Patrick, felicitari, ai intrat, Executron idem !
De la 80 in jos inca se joaca.
sim05 a scris:

Executron a scris:

Ati avut dreptate... Foarte multi peste 70.. ma asteptam la un 250 hai 300...

Baga tare executron, ca poti intra primul. Iti tin pumnii.:thumbup:

Daaa... la rationament nu fac atat de mult... 82-83 max.. (cum am facut si in ianuarie, de altfel)...
Executron a scris:

sim05 a scris:

Executron a scris:

Ati avut dreptate... Foarte multi peste 70.. ma asteptam la un 250 hai 300...

Baga tare executron, ca poti intra primul. Iti tin pumnii.:thumbup:

Daaa... la rationament nu fac atat de mult... 82-83 max.. (cum am facut si in ianuarie, de altfel)...

si 82 la logica e putin? despre ce vorbim? vrei sa faci 100?
pentru mine nu e o surpriza. era de asteptat sa treaca atatia. la civil au fost cele mai usoare subiecte din 2005 pana in prezent. la proc civila au fostca la acelasi nivel de dificultate ca in anii precedenti. la penal si proc penala, poate ca au fost, obiectiv vorbind, subiecte la fel de dificile ca in august anul trecut insa daca anul trecut i-a surprins pe multi stilul, anul acesta, cam toata lumea se astepta la ce e mai rau asa ca mai toti au citit udroiu si streteanu si s-au familiarizat cu modul lor de a pune problema. anul acesta a lipsit elementul surpriza.

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)