avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
Bineinteles ca trebuie mers la toate probele si dat tot ce se poate pentru fiecare. Ajuta foarte mult experienta acestor probe de examen.
Eu in iarna am mers la toate probele chiar daca am obtinut doar 71 la proba eliminatorie si consider ca am avut doar de castigat din asta, chiar daca am petrecut cateva nopti de weekend pe trenuri.
Patrick_ a scris:

forgotten_sunrise a scris:

Cattani a scris:

Eu intreb daca poti sa-i depasesti pe cei cu 76 de la pozitia 200?

Poti sa-i depasesti. Presupunand ca veti lua aceeasi nota la interviu, trebuie sa faci cu 20 de puncte mai mult ca el la logica pt a fi egal cu el! :)
Edit: dar si daca il depasesti, asta nu-ti garanteaza ca si intri in primii 200 pt ca la fel de bine il pot depasi si cei care au 73, 74, sau 75... :)

Daca cel cu 70 de puncte face de 10 la ultimele probe obtine: 70*0.75+10*0.15+10*0.10=55.00 puncte.
Cel care are 74 de puncte la prima proba si nu mai face nimic la ultimele doua obtine 74*0.75=55.50

Mai gandeste-te,Patrick:D
forgotten_sunrise a scris:

acum ma refeream la cele 72 de puncte la lui cattani nu la cele 70 ale mele. dar revenind la calculul tau, ceva e gresit. daca zici ca face de 10 la ultimele 2 probe trebuie sa pui 100 la calculul ta in caz ca pui 70 la prima proba sau sa pui 7 la prima in caz ca pui 10 la celelalte :). Rezultatul trebuie sa iti dea 7,75!

Da, asa e. Trebuie inmultit cu 10 la ultimele doau probe si apoi rezulta datele corecte. ;)

Scuze. Abia acum am apucat sa ma uit peste lista.:">
sairi a scris:

Mai gandeste-te,Patrick:D

Scuze...:">
Am gresit un ordin de marime la ultimele doua probe.
Inca studiez lista si numarul celor peste 70.
Cattani a scris:

Cu 72 mai sunt sanse?

Da, daca faci cu 20 p mai mult la rationament decat toti cei cu punctaj 76 la grila de drept
Practic, ordinea primilor 100 se poate schimba, dar fara sa iasa din lista finala, iar pentru ultimele 100 locuri competitia va fi decisa de rationament si interviu.
Succes tuturor!
Ultima modificare: Miercuri, 31 August 2011
maxmara, utilizator

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)