Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
eu am doar 52. dar nu am reusit sa parcurg decat 70 de intrebari. cele mai dificile mi s-au parut cele de intelegere a unui text pt ca desi am alocat destul de mult timp unor intrebari, tot am raspuns gresit iar cele mai usoare, cele de rationament logic. insa cred ca daca as fi exersat (adica rezolvat testele din anii precedenti), cele mai usoare ar fi fost cele de rationament analitic pentru ca aici cred ca sunt sanse sa le poti rezolva pe toate sau sa gresesti una, maxim doua. totul e sa te misti repede si cred ca, prin exercitiu, poti scoate timp mai bun la acest tip de intrebari.
P.S.: sper sa se renunte pe viitor la intrebarile prestate pt ca, nu fac decat sa introduca o doza de aleatoriu
P.S.2: sper ca, daca nu se elimina, macar sa se reduca pauza dintre cele doua parti. sau sa o denumeasca altfel dar nu pauza. :)
ei, uite ca dupa rationament s-a facut liniste pe forum, putini mai au curajul sa-si spuna punctajul si probabil ca la fel de putini sa mai spere ca se vor regasi in lista de admisi..
sfatul meu este sa nu neglijati posturile de asimilat magistratilor, intrucat salariul e consistent, existand si varianta sa va pomeniti direct formatori la INM, examinandu-i pe cei care intra...asta, dupa parerea mea, e chiar hazliu..:))