Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
catapop a scris:
cred ca b e corect
Prin excludere si eu am zis ca e b). Si e corect.
Dar nu-mi imaginez un caz concret in care persoana juridica savarseste infractiunea cu intentie iar persoana fizica a comis activitatea infractionala din culpa.
Poti sa dai un exemplu?
catapop a scris:
sim05 a scris:
din fericire pentru mine si din pacate pentru tine eu nu mai am cum sa primesc asa zisa lovitura
catapop a scris:
dar presimt ca tu vei face 69
cand am zis *oricine* ma refeream la cei cu pretentii la luarea examenului;)
una e sa ai pretentii si alta e sa iei.
vezi sa nu primesti o lovitura sub centura, ca doare rau...
catapop a scris:
din fericire pentru mine si din pacate pentru tine eu nu mai am cum sa primesc asa zisa lovitura
sim05 a scris:
[b
catapop a scris:
catapop a scris:
sim05 a scris:
:P spre deosebire de tine eu mai am 3 luni si termin anul 1. eu am invatat 2 ani de zileca sa ajung aici. poate vei ajunge si tu .............peste 10 ani. daca ai norocdin fericire pentru mine si din pacate pentru tine eu nu mai am cum sa primesc asa zisa lovitura
catapop a scris:
cand am zis *oricine* ma refeream la cei cu pretentii la luarea examenului;)
una e sa ai pretentii si alta e sa iei.
vezi sa nu primesti o lovitura sub centura, ca doare rau...
Dupa modul erudit si sofisticat in care te exprimi, dupa logica de otel pe care e evident ca o ai la purtator, avand in vedere ca banuiesc ca ti-ai valorificat ultimele resurse de inspiratie si transpiratie ca sa concepi aceste fraze complexe, pline de substanta si de o acuratete logica fara cusur, sigur esti auditor de justitie.
E gresit rationamentul meu? Imi fac mea culpa, in aceasta eventualitate.