avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea Cainii vagabonzi...
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

Cainii vagabonzi...

Care sunt legile ce ocrotesc acesti caini vagabonzi ? Trebuie sa stam sa privim cum sfasie oameni,iar noi nu vom putea interveni ? Ce este cu atata iubire de caini ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 08:50, 12 Aprilie 2011
Am vazut si eu cum au atacat cainii o persoana care a murit(sarise gardul la furat fier din curtea unei societati.).Si eu am fost muscata de caine dar a fost vina mea si pentru acest lucru nu-i pretuiesc mai putin.
Problema este oarecum -cine a fost intai-oul sau gaina.Treaba celor care incaseaza taxe, care fac legi, au si putinta sa organizeze bugetul in asa fel incat o infima particica sa mearga si pt. sterilizarea cainilor.Daca-i omoram si ceilalti se inmultesc in continuare, ce am facut?
In privinta luatului de guler, eu, unul n-am vazut pana la varsta mea(si credeti-ma ca am ani destui)pe cineva din jur care sa-ti sara in ajutor.Imi pare rau.
Aseara,a murit o doamna de cca.65 ani,care se intorcea de la ceva lucru (menajera,parca). Aceasta a fost atacata de cainii vagabonzi si a pierdut prea mult sange,astfel a survenit decesul.S-au gasit urme de sange pe o distanta de 900 metri. Va dati seama cat s-a chinuit respectiva doamna ? Practic,s-a tarat aproape 1 km. pana acasa,unde a decedat. Pacat. Este inca o dovada la afirmatiile mele.
Si...sunt destui cei ce intervin cand vad abuzuri venite din partea gastilor,dar sunt discreti,pentru ca sunt constienti ca se pot alege cu amenzi sau chiar puscarie pentru astfel de interventii...Cica avem justitie in acest sens... Eu,personal,m-am implicat de cateva ori.
O zi buna.
Nu stiu care sunt legile pentru acesti caini vagabonzi dar , cine isi doreste un caine sa il ia nenica sa-l bage cu el in pat sa faca ce vrea dar autoritatile sa ne scape de javrele astea de pe strada ca ei cunosc mai bine legea si o pot aplica , daca vor.
Trebuie sa mai moara cativa oameni ca sa se ia masuri.
Mai e o problema iubitori de animale nu sunt ei mai multi decat restul dar sunt uniti si iau masuri.
Pai si la noi iti este frica sa te duci pana la un magazin sa ei ceva in cursul zilei daramite sa mai pleci si noaptea ca te fac praf.
Nu mai zic cu plecatul copiilor la scoala ca trebuiesc insotiti pana ajung intr-un loc mai sigur sau se intalnesc sa fie ei o gasca mai mare decat a cainilor.
In sfarsit, ne vedem implinit "maretul vis"-si asa toate celelate probleme ale noastre vor disparea-foametea, saracia, lipsa de verticalitate, lipsa de constitutionalitate, prejudicierea pensiilor, a salariilor., a natalitatii, a lipsei de interes fata de sanatate, educatie si in general fata de nivelul de viata, de trai.

Bravos, "MOARTE CAINILOR VAGABONZI" !!!!!!!!!!
Maine, poimane, o sa ajungem sa spunem , -(daca nu am si spus-o) moarte pensionarilor-care si asa au trait prea mult, le dam pensii care ar putea fi folosite mai bine.Si etc..............

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eutanasierea cainilor maidanezi AntiMaidanez AntiMaidanez Buna ziua, Sunt din Bucuresti, un oras care timp de ani de zile n-a reusit sa-si rezolve problema cainilor vagabonzi. 10000 de oameni sunt muscati IN ... (vezi toată discuția)
Caini vagabonzi cricri1 cricri1 Ma intereseaza cum m-as putea apara de haitele de caini vagabonzi fara a incalca legea ? Din cate inteleg eu, nefiind specialist in drept, la ora actuala, ... (vezi toată discuția)
Carta drepturilor fundamentale a uniunii europene, "incalcata de catre maidanezi" ionstanca ionstanca Am numarat peste 30 de articole din Carta drepturilor fundamentale \"incalcate de catre ... (vezi toată discuția)