avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... diferenta dintre somer inregistrat la o firma privata ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

diferenta dintre somer inregistrat la o firma privata acreditata si somer neiregistrat: in cautarea unui loc de munca

va rog sa imi explicati care este
diferenta dintre somer inregistrat ( fara indeminizatie ) la o firma privata acreditata si somer neiregistrat la AJOFM- o persoana este in cautarea unui loc de munca si este inregistrat la o firma privata acreditata- fara indeminizatie ) are aceleasi atributii ca si AJOFM
Cel mai recent răspuns: MARCEL MOLNAR , Consilier juridic 21:56, 5 Februarie 2011
va multumesc
vreau sa va intreb : un somer de lunga durata poate fi si o persoana in cautarea unui loc de munca , fara sa fie inregistrata la AJOFM sau alt furnizor, de peste 12 luni ??
poate fi incadrat in baza unei declaratii pe propria raspundere ???
someri de lunga durata cum pot fi depistati ?? ei pot fi inregistrati sau neiregistrati, pot fi persoane in cautarea unui loc de munca de peste 12 luni ??
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventie incheiata cu ajofm vanatorul vanatorul Buna ziua Va rog sa-mi spuneti ce conditii trebuie sa indeplinesc ca angajator pentru a incheia o conventie cu AJOFM conform art. 85 din Legea 76/2002 ? In ... (vezi toată discuția)
Va rog să mă indrumati rodikontro rodikontro Doresc să demisionez dar nu cer indemnizația de șomaj. As dori sa am calitatea de șomer (macar câteva zile) pt a putea să mă angajez in alta parte dar ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie de somaj? krystine krystine Buna ziua. As avea nevoie de o indrumare privitor la ajutorul de somaj. Sunt din R Moldova, am cetatenie romana din 2008, cu domiciliul stabil aici,dar pt ca ... (vezi toată discuția)