avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cabinet consultanta in nutritie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cabinet consultanta in nutritie

As dori sa stiu cine poate deschide (si practica intr-) un cabinet de consultanta in nutritie :-/ - numai un medic specialist in diabet si boli de nutritie sau si un asistent cu specializarea in dietetica si nutritie? Singura referire legala pe care am putut-o gasi este Ordonanta Urgenta nr. 83 din 19/06/2000 privind organizarea si functionarea cabinetelor de libera practica pentru servicii publice conexe actului medical Monitorul Oficial nr. 291 din 06/27/2000. Unde ma pot adresa pt un raspuns exact?
Cel mai recent răspuns: Diana Persa , Avocat 10:23, 22 Aprilie 2008
Incercati la Directia de Sanatate Publica a judetului unde doriti sa profesati, din cate stiu eu, acolo se emit autorizatiile de functionare pentru cabinete medicale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului asistentului medical ce lucreaza la medic de familie izabell izabell Buna seara,as dori sa aflu care este fisa postului, sau atributiile asistentului medical de medicina de familie, sau unde pot sa o citesc(pe ce site) ,am ... (vezi toată discuția)
Concesionare spatiu cioceanu robert cioceanu robert Buna ziua, sunt kinetoterapeut si doresc sa concesionez un spatiu de la primarie pentru a infiinta un cabinet de recuperare medicala. As dori sa stiu in ce ... (vezi toată discuția)
Legea nr 307 din 28/06/2004 albus_ramona albus_ramona Celelalte titluri profesionale de asistent medical prevăzute în anexa nr. 1 lit. C se modifică şi se completează prin hotărâre a Guvernului. (este ... (vezi toată discuția)