avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... viza de sedere pt turci
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

viza de sedere pt turci

buna ziua, daca am viza de sedere pentru romania pina in luna iunie, si cel care m a angajat mi a desfacut contractul de munca cand eu eram plecat in turcia la familie, ma pot intoarce in romania si sa stau pina cand imi expira viza?multumesc
Cel mai recent răspuns: dana dgb , utilizator 12:49, 10 Martie 2011
buna ziua,din pacate nu,trebuie sa va intoarceti in ro,unde probabil ca ati primit deja o hotarare de ORI,si trebuie sa va depuneti un nou dosar pentru obtinerea permisului de sedere ,probabil veti achita si o amenda pentru sedere ilegala intrucat la politie apare exact termenul cand v-a fost desfacut contractul de munca
pt orice detalii sau intrebari va stau la dispozitie
succes
gabylidia a scris:

buna ziua, daca am viza de sedere pentru romania pina in luna iunie, si cel care m a angajat mi a desfacut contractul de munca cand eu eram plecat in turcia la familie, ma pot intoarce in romania si sa stau pina cand imi expira viza?multumesc


Da, va puteti intoarce in Romania si sa stati pana la expirarea vizei de sedere.

ORI si politia nu au nicio legatura cu incetarea raportului de munca al dvs ...
In momentul in care v-a desfacut contractul de munca , firma la care ati lucrat trebuie sa depuna la ORI o copie dupa decizia de incetare a activitatii dvs.
Avand in vedere ca dvs ati obtinut drept de sedere in tara pentru angajare in munca si acest fapt a incetat, urmeaza sa vi se anuleze si dreptul de sedere in tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla, i-a expirat viza? DianaMarinescu DianaMarinescu E o situatie mai dificila. Prietenul meu/ partenerul meu de viata e de cetatenie turca, e venit din dec 2000, iar in iunie 2001 i-a expirat viza. Eu l-am ... (vezi toată discuția)
Viza si rezidenta nitadunca1976 nitadunca1976 Buna ziua daca cineva poate sa ma ajute ,pe 10 mai voi avea casatoria civila cu un cetatean turc.Dupa casatorie de ce acte am nevoie pentru a obtine rezidenta ... (vezi toată discuția)
Viza de scurta sedere cu multiple intrari iulia3008 iulia3008 Buna ziua. Viitorul meu sot vrea sa vina in Ro in august 10 zile, apoi sa se intoarca in Egipt pentru 26 zile sa isi rezolve toate problemele de acolo si sa ... (vezi toată discuția)