avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ce inaltime trebuie sa aiba anexele gospodaresti?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ce inaltime trebuie sa aiba anexele gospodaresti?

ma intereseaza si pe mine ce inaltine trebuie sa aiba o incapere sa o poti trece k anexa gospodareasca si din ce anume trebuie facuta (de ex: daca folosesc la construirea ei caramida BCA si fac o fundatie de 30 cm in paminat si 30 afara se mai considera anexa??) multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 20:28, 1 Februarie 2011
 Anexe gospodaresti -LEGEA 50/1991-DEFINITII "
Constructiile cu caracter definitiv sau provizoriu, menite sa adaposteasca activitati specifice, complementare functiunii de locuire, care, prin amplasarea in vecinatatea locuintei, alcatuiesc impreuna cu aceasta o unitate functionala distincta.

In categoria anexelor gospodaresti, de regula in mediul rural, sunt cuprinse: bucatarii de vara, grajduri pentru animale mari, patule, magazii, depozite si altele asemenea. In mod similar, sunt asimilabile notiunii de anexe gospodaresti si garajele, serele, piscinele si altele asemenea"
Materialul din care este construita nu conteaza doar pt.obligatiile fiscale-acolo trebuie declarata din ce este-lemn,bca, caramida.si se impune ca atare.Inaltimea nu conteaza dar pt.extravilan trebuie sa aiba doar 100mp.
Cereti autorizatie constructie, ca poate va treziti cu un vecin binevoitor......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Livrare apartamente, curte engleza si parcare d_roxana d_roxana Intrebare: Un dezvoltator imobiliar a construit un bloc de apartamente destinate vanzarii. Marfa receptionata consta in apartamente, garaje subterane, boxe, ... (vezi toată discuția)
O piscina 6x3m in curte are nevoie de autorizatie de constructie? csmara csmara Daca vreau sa construiesc o piscina in curte (privata nu publica), 6m x 3m din materiale prefabricate (nu beton) cu o sapatura de 120 cm, am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Tva de 19% sau 5% la parcarea subterana din bloc? aelemarac aelemarac Buna ziua, Este normal ca la un bloc nou , spatiile de parcare din subsol, (care sunt tot spatii construite) sa aiba tva de 19%? Nu se aplica si aici legea ... (vezi toată discuția)