avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... FORMALITATI de efectuat la AJOFM in mometul unei noi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

FORMALITATI de efectuat la AJOFM in mometul unei noi angajari

In momentul in care vreau sa angajez un om in firma, cei de la AJOF cer sa depui la ei anexa1 - privind situatia locurilor vacante! Firma a gasit pe cont propiu persoana pe care vrea sa o angajeze dar de la AJOFM mi se cere instiintare emisa de angajator privind angajarea in munca la care se anexeaza copie dupa buletinul angajatului+copie dupa ultima diploma de studiu+adeverinta de la medicul de familie iar din cate au argumentat ei au spus ca ar fi conform legii 76/2002 dar eu nu gasesc nici un articol care sa redea acest lucru. Poate ma poate ajuta cineva care a ami intalnit situatia.:(

Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:55, 5 Mai 2012
adelaida_07 a scris:

:offtopic:
Sa fim seriosi ca nu toate intelegerile dintre institutii sunt scrise....

Corect , dar verba volant ,scripta manet ... nici verbala nu exisa o astfel de intelegere, va spun sigur.
Este vorba despre o practica statuata de pe vremea vechiului regim comunist....
E clar trimitem link-ul cu postarile la AJOFM Iasi. :yeah:

Asta ca sa mai glumim..............

si eu ca viitor angajat am vreo treaba cu ajofm asta?mentionez ca imi schimb locul de munca de la o firma din bucuresti la una in ploiesti, deci nu sunt si nu voi fi somer..tb sa merg neaparat la ajofm ?multumesc
Nu aveti nicio legatura cu AJOFM-ul in situatia dvs ....
asa credeam si eu dar angajatorul mi-a trimis sa vizez la anofm 2 formulare , o instiintare privind locurile vacante de munca si unul ca ma angajeaza de pe data de..am sunat la anofm sector 2 si mi-au insirat lista aia de documente de pe prima pagina copie bi, adev medicala, copie diploma de studii etc..nu mai inteleg nimic

Alte discuții în legătură

Dispozitie repartizare somaj remuspr remuspr Este necesara dispozitie de repartizare in cazul unui contract de munca incheiat cu un pensionar ? Multumesc ! (vezi toată discuția)
Inregistrare firma noua itm RodicaSimona RodicaSimona Ca sa-mi pot inregistra firma la ITM reprezentantul legal al firmei mele mi-a cerut sa depun un formular de repartitii la somaj. Cei de la somaj mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)
Repartitie somaj Vioreld Vioreld buna ziua. daca o societate are sediul intr-un oras si vrea sa angajeze un salariat dintr-un alt oras, repartitia de la somaj se obtine de la agentia cu sediul ... (vezi toată discuția)