avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

Bina ziua,

Va rog, as dori sa stiu urgent daca exista o metoda de a lucra daca sunt in concediu de crestere copil fara sa pierd indemnizatia. Colaborare sau daca pot face un contract intre firma mea si cel cu care urmeaza sa lucrez (prestari servicii). Am posibilitatea de a lucra intr-o banca.


Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:52, 3 Februarie 2011
Conform OUG 111/2010, art.16(2) plata indemnizatiei pentru CCC se suspenda incepand cu luna urmatoare aceleia in care beneficiarul realizeaza venituri supuse impozitului si copilul nu a implinit varsta de un an, respectiv 3 ani in cazul copilului cu handicap.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie SinghMadalina SinghMadalina Sunt la scoala si in acelasi timp si lucrez , dar am ramas insarcinata. Dupa nastea copilului in afara de cei 2 mil alocatie si 6 indemnizatie, mai iau si ... (vezi toată discuția)
Contract care sa nu mi afecteze concediul maternal ramonaf ramonaf sunt in concediu maternal, am primit acum o oferta de munca pe o perioada determinata pe care nu as vrea sa o ratez. cum as putea lucra legal dar sa nu mi ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului - suspendare makavelli makavelli Buna ziua, sunt in concediu de crestere a copilului si vreau sa infiintez o SRL, unde sunt administrator si asociat unic. As dori sa aflu cand mi se va ... (vezi toată discuția)