avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inregistrare tarzie in Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inregistrare tarzie in Revisal

Problema sta in felul urmator contractele de munca nu sunt inregistrate in Revisal nici in aplicatie nici online. Ce se ,mai poate face pentru a nu lua amenda???#-o
Dupa mintea mea eu asi depune registru completat corect (chiar daca intre data inregistrari contractului si data depuneri sunt si 3 luni) si asi aduce la cunostinta ITM prin cerere sau declaratie. Exista alta solutie???

In concret CIM a fost incheiat valabil dar nu a fost depus la ITM.
Cel mai recent răspuns: crimson , utilizator 20:10, 3 Februarie 2011
ladyblue71 a scris:
Poate scapati de amenda avand in vedere ca v-ati dus de buna voie si nu in urma vreunui control.

Toate cazurile pe care le cunosc personal cu aceasta situatie au primit numai avertisment daca s-au dus benevol la ITM. Au primit un termen de cateva zile sa ajunga la zi cu infiintatul (in cateva cazuri), inregistratul si transmiterea Revisal si totul a fost in regula dupa. E drept, vorbesc de Brasov.

Totusi, recomandarea mea este tot in zona asta, sa luati initiativa si nu asteptati pana la un eventual control. Sunt sigura ca puteti gasi si intelegere, sprijin si indrumare la ITM. Parca prea se distorsioneaza negativ imaginea cateodata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal-incetare contract Andrei Gica Andrei Gica In data de 30.01.2011 expira CIM a unui angajat.Data respectiva pica intr-o zi de duminica.Decizia de incetare a contractului trebuie musai transmisa prin ... (vezi toată discuția)
Actul aditional rraicu rraicu Lucrez la o firma care are dreptul de pastrare a cartilor de munca; am constatat ca nu trebuie sa duc actele aditionale la ITM - mentionez ca nu e vorba de un ... (vezi toată discuția)
Cim nou- transmitere revisal elenadima elenadima Avand in vedere prevederile HG161/ 2006 privind completarea registrului general de evidenta a salariatilor [b]va rog sa imi precizati punctul dvs de vedere cu ... (vezi toată discuția)