avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale intrebare urgent!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

intrebare urgent!

Buna dimineata! Puteti sa-mi spune-ti si mie va rog in cazul incheierii unui contract intre o sucursala si un tert...va fi trecuta ca parte sucursala cu datele de identificare...sau firma mama cu mentiunea "prin sucursala"?

Va multumesc aniticpat
cora2006 a scris:

Dacă, înainte de a se da un răspuns, s-ar studia şi legea, ce bine ar fi... s-ar scuti mult timp şi din partea noastră, a consultanţilor, să citim toate mesajele, şi din partea cititorului neavizat care, poate primi răspunsuri diferite şi, dacă nu sunt motivate în drept, ajunge de unde a plecat: răspunsul la întrebare este da sau nu.

Daca si consultantii ar citi intrebarile si raspunsurile si-ar da seama ca (a) nu se poate raspunde cu da sau nu la intrebarea initiatorului (care era de forma "sau X sau Y?") si (b) deja s-a raspuns la intrebare.
Nu inteleg de ce e atat agitatie, doar s-a dat un raspuns, intradevar eu nu mi-am motivat raspunsul cu nici un art din lege dar pe utilizator consider ca il interesa doar procedura si nicedecum baza legala!
avm, nu m-am referit în mod expres la acest caz, ci în general la topicurile deschise pe forum.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calitate procesuala, sucursala cryingangel cryingangel Buna ziua, As dori sa ma interesez daca o sucursala poate introduce o actiune in justitie, si legea, art. unde se mentioneaza acest lucru. Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare pe numele sucursalei ContSters20980 ContSters20980 Salut! As vrea sa va intreb daca stiti vreun mod in care o societate comerciala ce a finalizat un leasing pentru o masina poate inmatricula respectiva ... (vezi toată discuția)
Sucursala - in calitate de ofertant unic la procedura crenguta1963 crenguta1963 Caz concret: - o sucursala, are personalitate juridica si se prezinta la o procedura de achizitie publica in calitate de ofertant unic, fara asociati, ... (vezi toată discuția)