AVLIL a scris:
Veronica, nu stiu, dar 3-4 zile scrie in lege ca trebuie sa dureze... nu fixeaza Registrul termene cum si cand vrea, asa e legea... Denumirea rezervata in 3 zile insa, e cam mult; era rezervare la nivel national sau cum? Ca la Bucuresti dureaza 2 ore, maxim...
Sa treci tot CAENul, nu vad sa fie avantajos, caci platesti la monitor... :P Parca asa-mi amintesc... Am avut mentiuni cu trecerea intregului CAEN la care au renuntat clientii... desi le spuneam ca e 85 de lei per 32 de randuri... Acum parca e 100. :D
Sa dai 700-800 de lei numai pe publicarea actului... :hm: cam pune pe ganduri un client.
Da, rezervarea de denumire s-a facut la nivel national. In momentul infiintarii unei firme, ei oricum mai verifica o data la nivel national pentru ca, apoi, sa nu fie probleme la infiintarea de noi sedii sau puncte de lucru in alte judete din tara.
De obicei, clientii sunt foarte incantati ca li se "baga" tot CAEN-ul. :) Oricum stiu ca platesc mai putin decat la avocat.
Eu prefer ca, de cate ori infiintez o firma sau chiar cand fac vreun contract, indiferent de ce natura, sa mai iau data legea si sa mai citesc o data, pentru ca daca te bazezi pe modele preexistente in calculator, risti sa nu mai fie de actualitate, sau, din neatentie sa pastrezi ceva gresit de la vreun alt contract. In plus, pentru fiecare situatie diferita, sunt prevederi legislative care pot sa difere...